Den amerikanska tillverkaren Energizer har under många år producerat batterier som passar en mängd olika hårdvaruprodukter. Därför har vi på Fcomputer ett brett utbud av batterier, knappbatterier, kamerabatterier och strömadaptrar mm från den välkända tillverkaren. Behöver du ett set standardbatterier, knappbatterier eller en speciell typ av batterier har du därför kommit rätt. Energizer erbjuder även nätadaptrar och laddare till bra priser och vi uppdaterar regelbundet vårt sortiment så att du får de bästa och mest effektiva batterierna på marknaden. Hitta den produkt du behöver från den erkända tillverkaren här på dessa sidor.

Resultat:
Resultat: 60


loader

Energizer - Tillförlitliga batterier och mer

Energizer är global ledare inom batteriteknik och en välkänd tillverkare av batterier som erbjuder hög prestanda och lång livslängd. Grundat år 1896, har företaget en bred produktportfölj som innefattar allt från engångsbatterier och uppladdningsbara batterier till strömbanker, laddningsapparater, ficklampor samt batterier för professionellt bruk.

Lång hållbarhet

Energizers batterier håller länge jämfört med konkurrenterna, vilket är särskilt användbart i tillämpningar som kräver att enheterna fungerar över en längre tid, såsom brand- och säkerhetssystem, medicinsk utrustning och andra industriella applikationer.

Levande och pålitliga prestanda

Energizers högkvalitativa batterier ger pålitliga och jämn prestanda under hela livslängden. Oavsett om du behöver använda batterierna i digitala kameror, fjärrkontroller, leksaker eller andra konsumentprodukter, tillhandahåller Energizer en betrodd energikälla för en mängd olika applikationer.

Miljövänliga alternativ

Energizer sätter hållbarhet högt på agendan och erbjuder därför flera miljövänliga alternativ för sina produkter, inklusive uppladdningsbara batterier och laddare. Dessa alternativ är inte bara snällare mot miljön, utan ger också en kostnadseffektiv lösning för konsumenter som använder batterier dagligen.

Storleksvariation

Oavsett om du behöver små och smidiga batterier till dina hemelektronikapparater eller stora och kraftfulla batterier till dina industriella verktyg, tillhandahåller Energizer ett brett utbud av storlekar och kapaciteter för att möta olika behoven.

Pålitlig källa till energi

Oavsett om du är ute på äventyr eller behöver en pålitlig energikälla för hemmet eller arbetet, så kan du lita på att Energizers produkter alltid levererar när det räknas som mest. Kort sagt, med Energizer kan du vara säker på att du har det bästa alternativet för att hålla dina enheter igång och anslutna.