På denna sida hittar du vårt sortiment från Everki. Om du till exempel behöver en praktisk väska till din bärbara dator, då har du kommit rätt. Här på Fcomputer går vi långt för att kunna erbjuda våra kunder den bästa utrustningen på marknaden, och i detta avseende är Everki verkligen inget undantag. Vi hjälper alltid gärna våra kunder att hitta rätt utrustning. Därför är du som alltid varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående vårt urval. Ta en titt på vårt urval nedan.

Resultat:
Resultat: 9


Kvalitetssäkra dina teknikprylar med Everki

Everki är en av marknadens ledande tillverkare av högkvalitativa väskor och tillbehör för bärbar dator, surfplatta och annan teknik. Med en stark fokus på kvalitet, funktionalitet och modern design har Everki skapat ett brett sortiment av produkter för både privatpersoner och professionella användare.

Skydda din utrustning med Everkis vadderade fack

Everki är kända för att integrera vadderade fack i deras väskor för att skydda din tekniska utrustning från stötar och repor. Dessa fack är noggrant utformade för att passa alla typer av bärbara datorer och surfplattor, och några modeller är också utrustade med fack för tillbehör som mus, headset och laddare.

Optimera din bärbara arbetsstation med Everkis laptopställ

Med Everkis laptopställer kan du optimera din bärbara dator genom att höja den till ögonhöjd och samtidigt sträcka på nacken. Dessa laptopställer är ergonomiskt utformade och justerbara för att passa din kroppslängd och arbetsplatsens höjd. Dessutom är de lätta och enkla att transportera, vilket gör dem till en perfekt följeslagare i vardagen.

Kom i ordning med Everkis organisatörsväskor

Everkis organisatörsväskor har ett smart system för att organisera allt från dina viktigaste dokument till ditt pennfack på ett effektivt sätt. Med hjälp av elastiska band och smarta fack kan du enkelt hitta det du behöver och slippa söka igenom hela väskan. Organisatörsväskorna är tillverkade i tåligt material och uppfyller de högsta kvalitetskraven.

Håll dig laddad med Everkis powerbanks

Everkis powerbanks ger dig extra kraft när du behöver det som mest. Med hög kapacitet och snabb laddningsförmåga behöver du aldrig oroa dig för ett urladdat batteri igen. Powerbanken är utrustad med smarta funktioner som indikerar hur mycket kapacitet som är kvar och skydd mot överhettning eller kortslutning.

Res lätt med Everkis hållbara resväskor

För resenären som ställer höga krav på sin resväska är Everkis sortiment av resväskor ett självklart val. Tillverkade i slitstarkt material och utrustade med smarta lösningar för organisation och säkerhet är dessa resväskor en pålitlig följeslagare på alla dina resor. Oavsett om du ska resa inom landet eller utomlands så finns det en resväska som passar just dina behov.