EVGA har sedan länge gjort sig ett namn som en av hårdvarumarknadens största och mest innovativa tillverkare. Därför har det varit särskilt viktigt för oss här på Fcomputer att säkerställa våra kunder tillgång till EVGA-produkter. Behöver du till exempel ett modernt grafikkort för videoredigering, Photoshop eller för att kunna spela de senaste spelen kan vi erbjuda EVGA-grafikkort som klarar stora redigeringsuppgifter eller tunga spel. Dessutom har vi även ett brett utbud av nätaggregat och laddare, så oavsett om du behöver 430W, 750W, 1000W, 1600W eller något däremellan så hittar du det i EVGA-produkter på denna sida. Vi har alltid den senaste EVGA-hårdvaran och tillbehören och skulle du ha några frågor angående vårt sortiment är du som alltid varmt välkommen att kontakta oss.

Resultat:
Resultat: 24


loader

Massor av EVGA-produkter på Fcomputer

EVGA är en traditionell tillverkare som har levererat kraftfulla grafikkort baserade på Nvidias GPU:er sedan 1990-talet. Det amerikanska företaget säljer nu även strömförsörjning, moderkort, kapslingar, kylsystem, videobandspelare och många andra hårdvara och datortillbehör. Du kan hitta ett stort utbud av effektiva och prisvärda EVGA-produkter hos Fcomputer och vi uppdaterar kontinuerligt vårt sortiment. Filosofin för EVGA bygger på smart innovation, marknadsinsikt och en dynamisk verksamhet, vilket gör att de kan möta kundernas behov inom flera segment. Deras produkter är lämpliga för bland annat:

  • Spelande
  • Video- och bildredigering
  • Kontorsarbete och IT

EVGA-grafikkort och nätaggregat för spelare

Som gamer kan du vara kräsen med din hårdvara med gott samvete. Datorns hårdvara är av avgörande betydelse när det kommer till att köra de senaste spelen med fantastisk grafik. Samtidigt kan rätt hårdvara också säkerställa den blixtsnabba och stabila prestanda som behövs för att säkerställa seger i intensiva onlinespel. EVGA fanns när 3D-grafik såg ut som abstrakt bildkonst och när spel kom ut på CD-ROM. EVGA har alltså många decenniers erfarenhet av att leverera spelhårdvara till en kvalitetsmedveten publik. Och tack vare ständig utveckling är de fortfarande aktuella nuförtiden, när spelare med rätta förväntar sig fotorealistisk grafik, höga fps och knivskarpa bilder.

EVGA är specialiserat på Nvidia-grafikkort. Hos Fcomputer hittar du både prisvärda kort i den utbredda GeForce-serien samt de senaste flaggskeppsmodellerna som RTX 3080, RTX 3080 Ti och RTX 3090. Det gör att du kan hitta grafikkort från EVGA för nästan alla typer av behov - oavsett om du bara är bäst tillräckligt bra eller om du spelar på en budget. EVGA tillverkar även fabriksöverklockade grafikkort. På så sätt får du maximal prestanda, utan att själv behöva pilla med avancerade inställningar och riskera att skada din hårdvara. Med grafikkort från EVGA får du:

  • Kraftfulla grafikprocessorer från Nvidia
  • EVGA Precision X1-mjukvaran som övervakar överklockning och strömförbrukning
  • 3 års garanti på de allra flesta produkter

Den höga prestanda som moderna grafikkort från EVGA levererar kräver naturligtvis en stabil strömförsörjning. Den prisbelönta tillverkaren har producerat nätaggregat för ATX-skåp i många år. Med kapaciteter från 500W till 1000W kan du säkert hitta rätt modell i vårt stora utbud.

Stabil hårdvara för kontorsbruk

För professionellt arbete är stabilitet nyckelordet. Om den bråkar med utrustningen och stänger av programmen då och då sänks produktiviteten. Grundligt arbete riskerar att gå till spillo och värdefull arbetstid går förlorad. Med hårdvara från EVGA kan du vara säker på att ha en stabil produkt installerad i din arbetsdator. De billiga, men samtidigt extremt kraftfulla, grafikkorten från EVGA säkerställer den optimala prestandan för flera olika arbetsuppgifter: Till när du ska skapa kalkylblad, arbeta med komplicerade beräkningar eller arbeta med flera dokument och Internetflikar samtidigt.

EVGA har under många år specialiserat sig på hårdvara och tillbehör med fokus på att hålla priset lågt och kvaliteten på topp. Den välrenommerade tillverkaren lägger särskild vikt vid strömförsörjning och kylning – två extremt viktiga områden när det kommer till hårdvarans stabilitet. Ett grafikkort som är för varmt kan börja brusa och därmed störa. Vad som är ännu värre, det kan också leda till instabil prestanda. Detsamma gäller om strömmen inte utnyttjas optimalt.

Grafikkorten från EVGA är därför designade för att leverera en stabil prestanda, där strömmen utnyttjas så mycket som möjligt. Samtidigt kan du vara nästan säker på att kortet inte kommer att överhettas. Tillverkarens grafikkort kommer med mjukvaran EVGA Precision X1 som trycker hårdvaran ända till kanten utan att överbelasta systemet. Samtidigt ger de inbyggda fläktarna iskall kyla. För de mest krävande arbetsuppgifterna går det även att köpa ett EVGA vätskekylningssystem för till exempel de senaste Nvidia GPU:erna eller CPU:erna från Intel.

Få igång det kreativa arbetet

Allt fler arbetar med grafik. Det kan vara för nöjes skull. Eller så kan det handla om professionellt arbete med bild och ljud för till exempel sociala medier. Oavsett ens behov behövs dock minnestung mjukvara för att förverkliga visionerna. Med rätt hårdvara från EVGA kan du enkelt kasta dig in i bildprogram som Photoshop eller videoredigering utan att behöva drabbas av förseningar. Bland deras mest populära produkter är:

  • Grafikkort
  • Moderkort
  • Nätaggregat

Arbetar du med bildbehandling, animation eller video är datorns CPU och RAM såklart väldigt viktigt. Men det är säkert också viktigt att ha ett kraftfullt grafikkort för att hantera de många visuella beräkningar som kännetecknar den här typen av kreativt arbete. På Fcomputer har vi ett brett urval av EVGA-grafikkort för grafiskt arbete och du kan alltid kontakta vår kundsupport för kunnig rådgivning.

EVGA har lång erfarenhet av kylning och strömförsörjning

Under de senaste åren har kraven på hårdvara ökat enormt. EVGA-produkter uppfyller dagens förväntningar på snabb och smidig prestanda, oavsett om det är tunga program eller detaljerad 3D-grafik. Men med den gradvisa förbättringen av hårdvaran har behovet av pålitlig kylning och strömförsörjning ökat. På den punkten har EVGA många års erfarenhet av att ta fram några av marknadens mest effektiva lösningar.

De modulära nätaggregaten från EVGA uppfyller den effektiva standarden ATX12V. Det finns skydd mot överström, överspänning, överbelastning och underspänning, och produkterna är noggrant testade för att leverera upp till 100 000 timmars MTBF (förväntad tid mellan fel). På Fcomputer har vi ett brett urval av EVGA-nätaggregat, så att du alltid kan hitta rätt lösning för din gamer-dator eller arbetsstation.

EVGA tillverkar också många olika typer av kylsystem. En låg temperatur säkerställer att PC:ns hårdvara fungerar optimalt och att prestandan inte automatiskt sänks för att hålla nere temperaturen. Med tillverkarens vätskekylningssystem kan även de mest kraftfulla processorerna och grafikkorten prestera som bäst, utan att temperaturen påverkar stabiliteten. Ovan kan du se alla våra produkter från EVGA. Naturligtvis kan du också välja att utforska de enskilda kategorierna som grafikkort eller nätaggregat för att hitta rätt produkt för dig.