På denna sida kan du ta en närmare titt på vårt utbud från Evoko. Letar du till exempel efter en högtalare med bra ljud har du kommit rätt. Det erkända varumärket ligger bakom ett stort antal populära produkter och vi är därför glada över att kunna erbjuda våra kunder ett urval av dessa. Skulle du ha några frågor angående vårt sortiment, eller angående specialprodukter från Evoko, är du som alltid varmt välkommen att kontakta oss. Ta en titt på urvalet nedan och hitta det som passar dina behov och önskemål.

Resultat:
Resultat: 3


Evoko - Smarta lösningar för effektiv möteshantering

Evoko är ett svenskt företag som har specialiserat sig på att utveckla och tillverka smarta lösningar för möteshantering. Med sin innovativa teknologi har de tagit mötesplaneringen till nästa nivå och gjort det enklare, mer effektivt och roligare för både mötesorganisatören och deltagarna.

Snygg design

Evoko har en innovativ och stilren design som passar perfekt i moderna mötesrum. Deras produkter har vunnit flera designpriser och är några av de mest eftertraktade på marknaden. Men det är inte bara utseendet som imponerar, de är också enkla att använda och har fått höga betyg från användare världen över.

Effektiva lösningar

Med Evokos möteshanteringslösningar kan du på ett enkelt sätt boka mötesrum, bjuda in deltagarna och skicka påminnelser om mötet. Du kan också se vilka som har bekräftat sin närvaro och vilka som inte har svarat. Med deras smarta teknologi kan du få en överblick över alla dina möten och se till att inget faller mellan stolarna.

Lättanvända produkter

Oavsett om du är van vid teknik eller inte, är Evokos produkter lätta att använda. De är intuitiva och har en användarvänlig design som gör dem till ett naturligt val för alla som vill ha en enkel och effektiv lösning för möteshantering.

Säkerhet och integritet

Säkerhet är en hög prioritet för Evoko. Deras produkter har integrerade säkerhetsfunktioner som skyddar dina data och garanterar att du kan lita på deras möteshanteringslösningar. De följer också GDPR och andra relevanta dataskyddslagar för att säkerställa integriteten för alla som använder deras tjänster.

Miljövänlig teknologi

Evoko arbetar aktivt för att minska sin påverkan på miljön. Deras produkter utvecklas med hänsyn till miljön och de uppmuntrar användare att tänka på sin energiförbrukning genom att erbjuda smarta lösningar för energisparlägen. Genom att välja Evoko kan du hjälpa till att minska din egen och ditt företags påverkan på miljön.