Här på denna sida kan du ta en närmare titt på vårt utbud från Evoluent. Om du till exempel letar efter en ergonomisk mus till ett skarpt pris, då har du kommit rätt. Vi uppdaterar regelbundet vårt sortiment med nya spännande produkter från Evoluent, så att du alltid har tillgång till deras bästa hårdvara och utrustning när du handlar hos oss. Skulle du ha några frågor angående vårt utbud eller angående specialprodukter är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi hjälper alltid gärna våra kunder att hitta rätt produkt.

Resultat:
Resultat: 19


loader

Kort beskrivning av Evoluent:

Evoluent är en ledande tillverkare av ergonomiska datormusar. De grundades 2002 av en läkare som ville skapa en bekvämare och mer hälsosam mus för musarm-patienter. Sedan dess har de utvecklat flera unika datormus-modeller som har blivit mycket populära bland både användare och experter över hela världen.

Smärtfri ergonomi

Evoluent musar är designade för att ge användaren maximal komfort och minska risken för muskuloskeletala besvär. Med en vertikal utformning minskas trycket på handleder och armbågar, vilket kan hjälpa till att förebygga eller lindra smärta. Denna ergonomiska design gör att handen och underarmen hålls i en mer avslappnad och naturlig position.

Anpassningsbar för alla

Evoluent erbjuder en mängd olika modeller för olika behov och preferenser. Oavsett om du behöver en mus för höger eller vänster hand, trådlös eller med kabel, så har Evoluent det som passar dig. Det finns även modeller med extra funktioner, som flera programvaruknappar och en scrollknapp som fungerar som en joystick.

Snabb och exakt navigering

Evoluent musar har högkvalitativa lasersensorer som ger en klar och exakt pekning på skärmen. Musen har även en hög uppdateringsfrekvens som hjälper till att minska rörelsefördröjning, vilket särskilt är användbart för grafiskt arbete eller spel.

Ekologiskt ansvarstagande

Evoluent tar ansvar för både människors hälsa och miljöpåverkan. Därför använder de miljövänliga material i sin produktion, och deras produkter är i stort sett återvinningsbara. De arbetar också för att minska energiförbrukningen genom olika åtgärder i sin produktionskedja.

Kvalitet och lång livslängd

Trots att Evoluent musar inte är de billigaste på marknaden, så hår de hög kvalitet och en lång livslängd. De har till och med en garanti på 2-3 år beroende på modell. Kunden kan känna sig trygg med att de har en mus som håller länge och är värd investeringen.