Om du är i behov av ett pålitligt antivirusprogram eller ett hjälpprogram för PC-underhåll, så får du med F-Secure en mängd relevanta produkter till skarpa priser. Den finska tillverkaren har under många år levererat säkerhetsprogramvara till den internationella marknaden och vi uppdaterar kontinuerligt vårt sortiment med nya spännande produkter. Om du har några frågor angående vårt sortiment hör vi alltid gärna från dig. Vi förhandlar t.ex. antivirus, antispionprogram och säkerhetssviter från F-Secure, så ta en titt på vårt utbud och hitta den mjukvara som matchar dina behov och önskemål hos Fcomputer.

Resultat:
Resultat: 20


F-Secure - Säkerhet för en värld där allt är uppkopplat

F-Secure är en global ledare inom cybersäkerhet och de är dedikerade att skydda privatpersoner och företag mot alla tänkbara hot på nätet. Företaget grundades i Helsingfors, Finland år 1988 och har sedan dess utvecklat en rad olika säkerhetsprodukter av högsta kvalitet.

F-Secures team består av experter inom cybersäkerhet från hela världen, vilket har gjort det möjligt för företaget att få en bred förståelse för hur attacker i cyberrymden fungerar. De arbetar ständigt för att förbättra sina produkter för att möta de alltmer sofistikerade hoten från internet.

Skydd mot virus och skadlig kod

F-Secure erbjuder en rad olika produkter som skyddar användare från alla tänkbara virus och skadlig kod. Deras programvara upptäcker och tar bort hot innan de gör skada på datorn eller andra enheter.

Skydd mot spam och phishing

Med F-Secures produkter kan användare känna sig trygga mot spam och phishingförsök. Deras avancerade teknologi filtrerar bort potentiellt skadliga e-postmeddelanden och skyddar användare mot att råka ut för bedrägerier.

Skydd mot nätfiske

F-Secures programvara skyddar användare från nätfiske genom att upptäcka och blockera potentiellt farliga webbplatser och e-postlänkar. Deras lösningar säkerställer att användare aldrig hamnar på falska webbplatser där de blir ombedda att lämna ifrån sig personlig information.

Firewallskydd

F-Secures brandväggsskydd garanterar att användarens privata nätverk skyddas mot angripare. Beroende på vilken typ av säkerhetsnivå som används kan brandväggen blockera trafik från webbplatser som anses vara osäkra.

Säker surfning

F-Secures programvara garanterar att användare surfar säkert på nätet genom att hindra användaren från att hamna på skumma webbplatser. Produkterna garanterar att användaren alltid håller sig skyddad och säker på internet.