På dessa sidor hittar du vårt urval av produkter från den framgångsrika tillverkaren, FANTEC. Med FANTEC får du ett brett urval av hårdvara och utrustning till skarpa priser, så om det är kvalitet du är ute efter har du kommit till rätt plats. Oavsett vad du behöver en hårddisk, väska, väska eller annan utrustning för din hårdvara, kan du förmodligen hitta en produkt som kan möta dina behov. På Fcomputer håller vi oss kontinuerligt uppdaterade gällande den senaste utvecklingen på marknaden, även när det kommer till de nyaste och bästa produkterna från FANTEC. Du kan ta en närmare titt på deras produkter under kategorier som lagring och backup, hårddiskar, headset och många andra. Om detta låter som något av intresse, ta en närmare titt på vårt utbud på dessa sidor.

Resultat:
Resultat: 43


Fantec - Lösningsorienterad teknik för moderna människor

Fantec grundades 1987 och är en välkänd tillverkare av innovativ teknik med fokus på att underlätta vardagen för moderna människor. Fantecs huvudkontor ligger i Tyskland och företaget är känt för att tillverka högkvalitativa hårdvarulösningar för både privatpersoner och företag.

Med en imponerande produktportfölj har Fantec avancerade lösningar inom datalagring, nätverkskomponenter och multimedia. Företaget satsar stort på forskning och utveckling för att ta fram nästa generationens teknik som kommer att revolutionera den digitala världen.

Smart datalagring för säkerhetskopiering

Fantecs styrka är deras högteknologiska lagringslösningar som ger användarna möjlighet att skydda sina viktigaste filer och dokument från eventuella hot. Fantec NAS-lösningar (Network Attached Storage) erbjuder högpresterande backup och återställning, samtidigt som de också ger användare möjlighet att dela filer med andra användare från fjärrplatser.

Bästa nätverkskomponenterna för dina behov

Med en mängd högpresterande routrar, switchar, adaptrar och accesspunkter i sitt sortiment, är Fantec det självklara valet för de som söker den senaste nätverkstekniken. Med produkter som är enkla att installera och använda, och som erbjuder en stabil och snabb anslutning är Fantec det perfekta valet för både hem- och professionsanvändare.

Multimedia-lösningar för ultimat nöje

Fantec har också ett fantastiskt utbud av avancerade multimedia-lösningar som har utformats för att möta dina krav när det gäller bild och ljudupplevelser. Fantec erbjuder högkvalitativt ljud och bild i 4K och 8K med stöd för olika format, vilket gör det lättare än någonsin att uppleva den ultimata multimedia-upplevelsen.

Proffslösningar för storföretagen

Fantec satte en ny standard för den professionella datalagringen med sin Enterprise Storage-serie, som utformats för att möta de höga kraven från storföretag. Fantec Enterprise Storage levererar hög tillförlitlighet, säkerhet och skalbarhet - allt som behövs för att hantera data på en enterprise-nivå.

Brett urval av högkvalitativa tillbehör

Fantec tillbehör indikerar kvalitet och pålitlighet. Förutom att tillhandahålla högkvalitativa produkter för dator-, nätverks-, och multimedia-användning, erbjuder Fantec också utvalda tillbehör som musmattor, hörlurar och en rad andra produkter som kompletterar och underlättar användandet av deras teknologi.