Här hittar du våra produkter från den erfarna tillverkaren Fellowes. Det populära varumärket står bakom ett brett utbud av spännande produkter till skarpa priser. Om du till exempel letar efter en säker och effektiv metod för att rengöra din hårdvara, så är Fellowes ett självklart val. Du kan bland annat hitta mikrofiberstäddukar och smarta luftdammare för att rengöra din hårdvara när du handlar hos oss. Vi kan även erbjuda ett brett urval av deras tillbehör för tangentbord och möss, inklusive musmattor i snygg design. Fellowes står även bakom effektiva dokumentförstörare i olika prisklasser och du kommer förmodligen även att kunna hitta en som passar din budget och dina behov. Behöver du laminera kan Fellowes uppfylla dina önskemål även här. Vi erbjuder ett brett utbud av de bästa lamineringsmaskinerna från den välkända tillverkaren, lämpliga för både A4 och A3 storlekar. I detta sammanhang kan du självklart även hitta ett gediget urval av lamineringstillbehör från Fellowes på denna sida. Vi säljer både lamineringsfickor och högkvalitativt lamineringspapper som passar deras olika maskiner. Utöver det kan vi även erbjuda beskärare och trimmers. På Fcomputer vi efter att erbjuda våra kunder den bästa utrustningen på marknaden, och Fellowes kan inte förbises i detta avseende. Oavsett om du behöver en ny dokumentförstörare med tillhörande städutrustning, några speciella lamineringstillbehör, eller en snygg musmatta, titta närmare på sidan här. Om du har några frågor angående vårt utbud eller angående specifika produkter är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi uppdaterar kontinuerligt vårt utbud, så du har mycket goda chanser att hitta precis det du behöver. Ta en titt på hela vårt sortiment från Fellowes nedan och hitta den utrustning som passar dina behov och önskemål.

Resultat:
Resultat: 388


loader

Fellowes - Kontorsartiklar av hög kvalitet

Fellowes är ett amerikanskt företag med över 100 års erfarenhet av att producera högkvalitativa kontorsartiklar. Företaget grundades 1917 och har sedan dess blivit en av världens mest pålitliga och väletablerade tillverkare av ergonomiska kontorsprodukter. Fellowes erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive skärmaskiner, laminatorer, röjsågar, förvaringslösningar och mycket mer.

Kontorsstolar

Fellowes kontorsstolar är ergonomiska och har justerbara funktioner för att passa alla användares behov. De är utformade för att lindra ryggsmärta och öka produktiviteten under långa arbetsdagar.

Pappersförstörare

Fellowes pappersförstörare har en hög säkerhetsnivå och är idealiska för användning på kontoret eller hemma. De är tysta, effektiva och kan handskas med stora mängder papper åt gången.

Skrivbordsunderlägg

Fellowes skrivbordsunderlägg är tillverkade av högkvalitativt material och ger ett bekvämt och hållbart underlag för skrivande och andra kontorsaktiviteter.

Kabelhantering

Fellowes kabelhantering gör det lätt att organisera och hantera alla typer av elektroniska kablar på kontoret eller hemma. Produkterna är enkla att installera och hjälper till att hålla arbetsplatsen snygg och välorganiserad.

Laminatorer

Fellowes laminatorer är enkla att använda och ger högkvalitativa resultat varje gång. De är idealiska för att laminera dokument, bilder och andra viktiga handlingar för att skydda dem från fukt och slitage.