På denna sida kan du ta en närmare titt på vårt sortiment från Fiskars. Den erkända tillverkaren står bakom ett stort antal kvalitetsprodukter till skarpa priser och vi är därför också glada över att kunna erbjuda ett urval av dessa, här på Fcomputer. Om du till exempel letar efter en sax med ergonomiskt handtag, då har du kommit rätt. Vi håller oss kontinuerligt uppdaterade med de senaste produkterna från Fiskars, så att du har tillgång till deras bästa utrustning när du handlar hos oss. Ta en titt på deras produkter nedan och hitta den som passar dina behov.

Resultat:
Resultat: 17


Kort beskrivning av tillverkaren Fiskars

Fiskars grundades redan 1649 som en hammarsmedja i byn Fiskars i Finland. Sedan dess har företaget utvecklats och i dag är det en av de ledande tillverkarna av verktyg och utrustning för trädgårdsarbete, kök och hobby. Fiskars har länge varit känt för sin kvalitet och innovation och har mottagit flera pris och utmärkelser för sina produkter.

Skärpa med 25 års garanti

Fiskars är känt för sina skarpa och hållbara knivar som har en garanti på upp till 25 år. Deras knivar används av professionella kockar runt om i världen och är kända för sin precision och tillförlitlighet.

Trädgårdsredskap med ergonomisk design

Fiskars tillverkar trädgårdsredskap med ergonomisk design, vilket gör det enklare och bekvämare att arbeta en längre tid i trädgården. Deras grensaxar, spadar och räfsor är både praktiska och snygga, och tål att användas år efter år.

Kraftfulla saxar för beskärning

Fiskars beskärningssaxar är bland de mest kraftfulla på marknaden, vilket gör det möjligt att klippa tjockare grenar utan ansträngning. De är också lätta att använda och har ergonomiska handtag som minskar risken för skador.

Stilrena köksknivar

Fiskars köksknivar är stilrena och funktionella. De är tillverkade av högkvalitativt stål och har ett bekvämt handtag som ligger bra i handen. Knivarna är tåliga och behåller skärpan länge, vilket gör dem till ett bra val för alla som gillar att laga mat.

Snygga hobbyverktyg

Fiskars har ett stort utbud av hobbyverktyg som är både snygga och funktionella. Deras symaskiner, saxar och linjaler är bland de bästa på marknaden och har länge varit populära bland personer som gillar att sy eller skapa egna kläder och accessoarer.