Fcomputer har sålt datorer och elektroniska produkter sedan september 1997. Vi har ett stort lager och egen verkstad för service och produktion av egna stationära PC. Utöver webshopen har vi även två butiker i Tilst, Aarhus, respektive Frederiksberg, Köpenhamn, där du kan hämta varor själv några timmar efter beställning, se vårt sortiment, få råd eller lämna in din produkt för serva själv. Vi har ett av landets största utbud av hårdvara, mjukvara, datorer och hemelektronik – så du kan vara säker på att du hos Fcomputer kan hitta det du letar efter. Om du mot förmodan inte är nöjd med ditt köp erbjuder vi tre veckors returrätt både online och i butik. Kolla produktsortimentet hos Fcomputer och släpp loss.

Resultat:
Resultat: 93


loader

Fcomputer – en värld av datorer

På Fcomputer har vi ett enormt urval av hårdvara och mjukvara. Oavsett om du är van inom datorvärlden eller känner dig som en nybörjare så har vi råden för dig och de produkter du behöver. Vi skickar vårt breda utbud av produkter hem till dig från vår webshop, och annars är du alltid välkommen hos oss i Tilst, Aarhus, eller Frederiksberg, Köpenhamn. Oavsett om du sitter framför skärmen på kontoret hela dagen, är en hardcore-spelare eller bara njuter av datorn hemma då och då, har Fcomputer det du saknar.

Vi bygger själva, och säljer gärna till dig, gamerdatorer från grunden. På så sätt kan du enkelt njuta av högkvalitativa speldatorer som kommer direkt från händerna på våra experter. Det finns ingen anledning att köpa en vanlig dator för spel någon annanstans på marknaden när våra duktiga medarbetare har bättre förståelse för vad du behöver och kan erbjuda dig det med varm hand. Utöver det går det även att köpa våra paketlösningar, där du får ett paket med en gamerdator och allt annat du kan önska dig. Det är enkelt att komma igång med Fcomputer.

För dig som inte spelar, eller spelar väldigt lite dator, utan lägger mer tid på kontorsarbete, har Fcomputer också ett stort utbud. Vår Fcomputer Intel Office Mini PC är ett perfekt exempel på minimalistisk och utrymmesbesparande design, som är byggd med syftet att enkelt och snabbt kunna göra allt du behöver på kontoret, butiken eller lagret.

Även om det inte är vårt eget hemsortiment av datorer så har vi fortfarande mycket att erbjuda både spelaren, den kreative och kontorsarbetaren. Alla de stora namnen på marknaden finns i vårt sortiment, så behöver du en dator eller tillbehör till datorn kan du vara säker på att du hittar det på www.fcomputer.dk .

Fcomputer - mer än du förväntar dig

Det är vettigt att du på Fcomputer främst hittar datorer – vi är trots allt specialiserade på hård- och mjukvara. Ändå, på Fcomputer säljer vi mer än du kanske förväntar dig. Vi säljer vitvaror för hem och trädgård och på samma sätt erbjuder vi även olika varor som du kan använda i hushållet. Du kan också hitta kontorsmaterial och till och med leksaker hos Fcomputer.

Så det är bara att ta sig en ordentlig titt här på hemsidan. På Fcomputer har vi heta erbjudanden och fantastiska idéer – och allt är tillgängligt för dig. Så det är bara att sätta igång med ditt äventyr på Fcomputer. Med gratis frakt kan det inte vara enklare för dig.