Fractal Design

Om du är i behov av ett väska till ett skarpt pris eller kanske en effektiv fläkt så har Fractal Design ett brett utbud av spännande produkter som kommer att väcka ditt intresse. De säljer högkvalitativa produkter som kapslingar, nätaggregat och fläktar. Självklart uppdaterar vi vårt utbud kontinuerligt, så att du har tillgång till de senaste och bästa produkterna från Fractal Design. Har du frågor angående vårt sortiment eller specialprodukter är du som alltid välkommen att kontakta oss. Hos Fcomputer får du hårdvara och datorutrustning i världsklass - se hela utbudet på dessa sidor.

Resultat:
Resultat: 230


loader

Fractal Design grundades 2007 och är ett svenskt företag som designar och tillverkar högkvalitativa datorchassin, fläktar, nätaggregat och tillbehör. Med ett fokus på minimalistisk design och hög funktionalitet har Fractal Design blivit en av de ledande tillverkarna inom Gaming- och DIY-entusiastmarknaderna.

Kvalitet och design i världsklass från Fractal Design

Fractal Design är ett svenskt företag som har lyckats skapa en stark position på marknaden för pc-chassin, nätaggregat och fläktar. Design, kvalitet och prestanda är kännetecken för företagets produkter, som används av entusiaster och proffs världen över. Med sin minimalistiska design och höga funktionalitet sticker chassin från Fractal Design verkligen ut i mängden.

Strukturerad och effektiv kylning

Fractal Designs fläktar och kylningar är välkända för sin prestanda och kvalitet. Deras fläktar är byggda för att ge optimal luftflöde samtidigt som de är tysta, och deras processorkylare ger enastående kylprestanda med låg ljudnivå.

Framtidssäkra nätaggregat

Fractal Designs nätaggregat har en kompakt design och ger hög prestanda i en låg profil. De är optimerade för att klara hög belastning och har hög effektivitet, vilket resulterar i mindre strömförbrukning och minskad miljöpåverkan.

Minimalistisk design

Med en minimalistisk design som verkligen sticker ut i mängden, har Fractal Designs chassin blivit en favorit bland DIY-entusiaster och proffs. De är byggda för att hålla och skapade för att vara enkla att arbeta med.

Kompatibla med moderna tekniker

Med stöd för ATX, Micro-ATX och E-ATX moderkort samt SSD-enheter och vattenkylning, är Fractal Designs chassin väl anpassade för moderna tekniker. De har också smarta lösningar för dammfiltrering och ljudisolering.

Kraft och prestanda för krävande användare

Med utmärkt design och hög funktionalitet är Fractal Designs produkter de självklara valet för krävande användare och entusiaster. Deras produkter är byggda för att hålla och ge den kraft och prestanda som krävs för dagens och morgondagens teknik.