G-Technology

G-Technology är kända för sina bra backup- och lagringslösningar, där de erbjuder många alternativ för att lagra data på en säker plats! På Fcomputer är vi glada över att kunna erbjuda både externa och interna hårddiskar och ett brett utbud av olika lagringsservrar från G-Technology! Den amerikanska elektronikjätten utvecklas ständigt, och vi gör allt vi kan för att hålla oss uppdaterade om deras nya produkter! Detta gör vi för att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga urval av hårdvara som är uppdaterad i förhållande till den senaste utvecklingen på marknaden! Med G-Technology kan du vara säker på att du får kvalitet för pengarna! Har du frågor om de olika förvaringslösningarna är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst!

Resultat:
Resultat: 5


G-Technology är en känd tillverkare av högkvalitativa lagringslösningar för kreatörer och yrkesverksamma inom media- och underhållningsbranschen

Företaget grundades 2004 och är känt för att ha en stark passion för lagringsteknik och att tillhandahålla pålitliga och högpresterande produkter som uppfyller kraven från kreativa yrkesverksamma över hela världen.

Lagring för högkvalitativa videoproduktioner

G-Technologys högpresterande lagringslösningar med upp till 40 TB i kapacitet erbjuder tillförlitlig lagring för högupplösta videoprojekt och videoredigering i realtid. De möter kraven från yrkesverksamma inom film-, tv- och musikproduktion.

Tidsbesparande backup och lagring för fotografer

Med G-Technologys portabla och pålitliga lagringsenheter som rymmer upp till 5 TB, kan fotografer lagra och backa upp stora mängder data snabbt och effektivt. Detta frigör tid för att fokusera på fotografering istället för administrativt arbete.

Lagringslösningar för hantering av högpresterande data

G-Technologys teknik för högpresterande hantering av data möjliggör en förbättrad produktivitet och snabb dataöverföring. Detta är viktigt för branscher där lagringshastigheter och tillförlitlighet är avgörande, som exempelvis för arkitekter och utvecklare.

Portabla lagringslösningar för musikproduktion och DJ:ar

Musikproducenter och DJ:set kan dra nytta av G-Technologys portabla lagringsenheter för att lagra, streama och spela in högkvalitativa musikprojekt. Den höga kapaciteten på upp till 5 TB möjliggör lagring av hela musikbibliotek på en enhet.

Robust lagring för rörliga spel och VR

Med G-Technologys robusta lagringsenheter kan spelutvecklare och kollektiver skapa och spara rörliga spel och VR-projekt. Den högpresterande tekniken möjliggör snabb dataöverföring och realtidsredigering. Produktens tillförlitlighet gör att ingen data går förlorad.