Gembird har länge varit synonymt med ljudutrustning av bästa kvalitet och här på sidan har vi samlat ett gediget urval från det välkända varumärket. Behöver du till exempel ett headset med Bluetooth-teknik eller en speciell ljudkabel kan vi garantera att matcha dina önskemål. Tillverkaren står också bakom vackra högtalare med ljud i toppklass, som kan fås till kanonpriser hos Fcomputer . Oavsett om du letar efter ett headset, ett högtalarset eller kanske en ergonomisk mus kommer du inte att gå fel med Gembird. Ta en närmare titt på dina alternativ nedan och hitta det du behöver.

Resultat:
Resultat: 613


loader

Gembird – Tillförlitliga lösningar för digitala enheter

Gembird är en ledande tillverkare och distributör av en mängd olika tillbehör för datorer, mobiler och andra digitala enheter. Företaget grundades 1997 i Nederländerna, och har sedan dess utvecklat och förbättrat sin produktlinjer för att möta behoven hos de allra flesta brukare av digitala enheter. Gembird har nu ett brett och varierat sortiment av högkvalitativa produkter, allt från kablar och adaptrar, till gamingutrustning och hemautomation, och allt däremellan.

Breda utbudet av kablar märkt för ökad kontroll

Gembirds kablar är särskilt utformade för att uppfylla höga standarder för elektroniska system, vilket garanterar pålitlig drift för dina olika enheter. De är också tydligt märkta med information som ger dig större kontroll, inklusive längd och kompatibilitet med olika teknologier.

Högkvalitativa adaptrar för alla dina tekniska behov

Oavsett om du behöver ansluta dina enheter till en Ethernet-port eller omvandla HDMI-signal till VGA, har Gembird allt du behöver för att få en smidig och pålitlig överföring av data. Adaptrarna är av högsta kvalitet och tar hänsyn till de föreskrifter som krävs för varje standard.

Gamingutrustning – Snabb och exakt med högpresterande funktioner

Gembirds varierade utbud av gamingtillbehör innehåller allt du behöver för att maximera ditt spel. Musmattorna är tillverkade med en högkvalitativ vävnad som ger en jämn yta för musrörelser, medan tangentborden har imponerande egenskaper som responsivitet och precision.

Ändamalsbestämda tillbehör för mobil och surfplattor

Gembird erbjuder alla tillbehör såsom hörlurar, laddare och plånboksfodral av högsta kvalitet för både mobila enheter och surfplattor. De är utformade för att möta de höga kraven som användare har på dagens digitala teknik och för att hjälpa dig att använda dina enheter optimalt.

Automatisera ditt hem med Gembirds smarta teknik

Gembirds sortiment av smarta hemautomationprodukter innehåller allt du behöver för att styra och övervaka ditt hem. Oavsett om du vill styra belysning eller övervaka dina enheter på distans, gör Gembird det enkelt för dig att skapa en anpassad, intelligent hemautomation som möter dina specifika behov.