I decennier har GIGABYTE hjälpt till att sätta agendan på den elektroniska marknaden. Vi är därför glada över att kunna erbjuda våra kunder ett brett sortiment från det erkända varumärket. Vi säljer GIGABYTE hårdvara som t.ex grafikkort, moderkort och interna hårddiskar. Så vad du än behöver ett grafikkort eller ett nytt moderkort kan du hitta en passande modell från det välkända märket hos Fcomputer. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående vårt sortiment. Vi uppdaterar kontinuerligt vårt utbud, så om du gillar kvalitet i världsklass bör du ta en titt på våra många produkter från GIGABYTE.

Resultat:
Resultat: 408


loader

Stort urval av hårdvaruprodukter från GIGABYTE på Fcomputer

GIGABYTE Technology är ett teknikföretag från Taiwan. GIGABYTE grundades av Pei-Chen Yeh 1986 och är nu ett världskänt hårdvaruföretag. GIGABYTE utvecklar datorhårdvara både för privatpersoner och för företag. Du kan därför hitta en produkt som matchar dina behov.

På Fcomputer har vi ett brett utbud från GIGABYTE, som spänner över grafikkort, moderkort för intel-processer, ATX-skåp, trådbundna möss, gamermöss och trådlösa nätverkskort. Du kan därför både hitta element för att bygga din egen dator, eller som extrautrustning till din spelstation.

Bygg din egen gamer-dator med hårdvara från GIGABYTE

Om du har modet att bygga din egen gamer-dator finns det flera olika steg du måste gå igenom. Hos GIGABYTE hittar du ett stort urval av produkter så att du kan designa din alldeles egna gamer-dator. Hur coolt är det att kunna säga att du har byggt din egen dator, valt hur den ska se ut, monterat ihop den själv och valt alla coola funktioner den ska ha? Det tycker vi i alla fall är ganska häftigt och då får man det också precis som man vill ha det.

De flesta spelare har preferenser för fodral, gamer-grafikkort, processorer och moderkort. Det är därför det är briljant att du kan sätta ihop de element du vill ha själv, så att du kan få den perfekta gamerdatorn för dina behov.

GIGABYTE samarbetar med NVIDIA Geforce

I spelvärlden finns det många stora aktörer på marknaden som alla producerar riktigt bra produkter. GIGABYTE vet detta väl, och det är därför de har bestämt sig för att gå ihop med NVIDIA för att göra det allra bästa grafikkortet på marknaden. Hos Fcomputer kan du därför få GIGABYTE Geforce i världsklass, som innehåller de bästa komponenterna från NVIDIA, samtidigt som GIGABYTEs expertis.

Vad är ett PC- väska?

Ett PC- väska är lådan du ser runt datorn. Det är väldigt viktigt att ha ett stabilt ATX- väska så att du kan skydda din dator så bra som möjligt. När du har valt alla dina interna komponenter att bygga din dator med så måste den givetvis skötas väl inuti ett PC- väska.

När du ska välja vilket väska du ska använda kan du ta utgångspunkt i storleken. På Fcomputer säljer vi Full tower och tower PC-kapslingar från GIGABYTE. Och vad är skillnaden kanske du tror?

Ett väska från GIGABYTE har måtten B: 30,1 cm x D: 71,4 cm x H: 67,1 cm. Du får alltså det största PC väska här, så att du kan installera större komponenter. Det kan vara en fördel om du skulle vilja ha det största grafikkortet, processer eller liknande.

Ett väska från GIGABYTE har måtten: B: 21,1 cm x D: 46,9 cm x H: 45,8 cm. Så genom att köpa detta ATX- väska får du en mindre modell som inte tar lika mycket plats under ditt skrivbord. Även om det är ett mindre PC- väska får du fortfarande gott om plats för alla andra komponenter.

Vilket PC- väska du väljer har också stor inverkan på vilket moderkort du väljer. Gamer-moderkort finns i många olika storlekar och väljer du det största moderkortet måste du även välja ett större PC- väska.

Vad är ett gamer-moderkort?

Ett moderkort är datorns grund så att säga. Det är här du bygger all dators hårdvara från, och där alla andra komponenter och enheter är anslutna. Ett moderkort, eller ett moderkort som det också kallas, finns i olika storlekar beroende på vilket väska du har. GIGABYTE producerar mikro ATX moderkort, mini ITX moderkort, ATX moderkort som är de mest typiska samt utökade ATX. Det finns alltså ett moderkort för allas behov, beroende på hur du vill bygga din PC.

Ett moderkort är inte detsamma som en processor, även kallad CPU. Där moderkortet är hela "ryggraden" i datorn, är processorn hjärnan.

Vad är ett nätverkskort?

För att din dator ska få tillgång till Internet måste ettnätverkskort , även kallat nätverksadapter, användas. Du kan få nätverkskort med USB eller inbyggda nätverkskort. Du måste köpa ett nätverkskort om din dator inte har en nätverksanslutning.

Ett nätverkskort är därför en ganska oumbärlig komponent i en gamer PC om du använder det till onlinespel. Många spel äger idag rum online, så du kan vara en del av en spelgemenskap och prata med dina vänner online samtidigt.

Vilket grafikkort ska jag välja?

Grafikkort, grafikkort, Geforce, ja det har många namn. Många datorer har ett inbyggt grafikkort. Om du behöver använda din PC för grafiktunga spel eller grafiskt arbete behöver du ofta ett mycket kraftfullare grafikkort. På Fcomputer computer har vi ett väldigt brett utbud av grafikkort, så du kan välja ett som passar dina behov. Om du ska använda din PC till väldigt tunga spel som Assasins Creed Odyssey eller Creed Unity måste du välja ett grafikkort som klarar de väldigt tunga spelen. Om du är mer inne på ett vanligt SIMS-spel kan du enkelt nöja dig med ett billigare.

På Fcomputer säljer vi grafikkort från GIGABYTE till priser från 884 DKK och upp till det bästa på marknaden från Gigabyte för 21 649 DKK. Så du kan verkligen få grafikkort för alla behov.

Det är därför du bör välja en trådbunden gamermus från GIGABYTE

Om du föredrar trådlösa möss eller trådbundna möss är ofta en smaksak. GIGABYTE har valt att producera trådbundna gamermöss, eftersom de är väldigt tydliga med att de tror att det är det bästa för gamers. På Fcomputer rekommenderar vi även en trådbunden gamermus om du ska spela väldigt professionellt. De trådbundna mössen får givetvis aldrig laddas, så du är garanterad att du inte plötsligt får slut på ström under ditt spel eftersom du glömmer att ladda din mus. Dessutom är du alltid garanterad en stabil koppling mellan dator och mus, så att du inte plötsligt tappar kontrollen över din gamermus. En trådbunden spelmus är därför ett väldigt självklart val om du vill vara säker på att alltid ha den bästa uppkopplingen.

Har du några frågor angående GIGABYTE?

Som du säkert redan har läst har vi ett stort urval av speciellt hårdvara från GIGABYTE. Vi är experter på att bygga-egen PC och gamer PC, därför vill vi alltid hjälpa till med goda råd.

Skicka oss gärna ett mail eller skriv till vår chatt. Föredrar du att se produkter fysiskt har vi även butiker i Tilst, Aarhus och Köpenhamn. Du ska alltid vara välkommen att komma förbi för en pratstund och goda råd.