Grandview Screens

Här på denna sida kan du ta en närmare titt på vårt urval från Grandview Screens. Den välrenommerade tillverkaren står bakom bland annat högkvalitativa projektortillbehör. På Fcomputer har vi naturligtvis ett varierat utbud av dessa. Vi uppdaterar kontinuerligt vårt utbud så att du har den bästa utrustningen och tillbehören att välja på när du handlar hos oss. Skulle du ha några frågor angående vårt utbud eller frågor gällande specifika produkter är du mer än välkommen att kontakta oss. Ta en titt på sortimentet här på sidan och hitta det du saknar.

Resultat:
Resultat: 17


Grandview Screens erbjuder dig den ultimata upplevelsen av en biokväll hemma

Företaget är specialiserade på högkvalitativa projektordukar som ger en exakt och klar bild. Med märkets produkter kan du skapa ditt eget hemmabiorum och njuta av dina favoritfilmer eller sportevenemang i högupplöst kvalitet.

Lång livslängd

Grandview Screens skapar projektordukar av högsta kvalitet och med en lång livslängd. Deras dukar är gjorda av material som motstår repor, fläckar och blekning. Produkterna från Grandview Screens är certifierade för att tåla både inomhus- och utomhusbruk och de är byggda för att hålla i många år framöver.

Stilfullt design

Förutom enastående kvalitet erbjuder Grandview Screens en stilfull och modern design. Dukarna finns i olika storlekar och färger för att passa in i alla typer av rum, oavsett storlek eller stil. Produkterna skapar även en känsla av lyx och elegans, vilket gör att du kan skapa en riktigt raffinerad bioupplevelse i ditt eget hem.

Enkel installation

Grandview Screens produkter är också mycket enkla att installera. De kommer med instruktioner och all nödvändig monteringsutrustning, så att du kan montera din projektorduk snabbt och enkelt på egen hand. Företagets kunniga kundtjänst finns också alltid till hands om du skulle ha några frågor eller behöva hjälp under installationsprocessen.

Miljövänligt material

Grandview Screens strävar efter att vara miljövänliga och använder material som är hållbara och återvinningsbara. Produkterna är skapade med tanke på vår planet och är tillverkade av material som inte påverkar vår miljö på ett negativt sätt. Du kan därmed njuta av en riktig bioupplevelse i ditt hem utan att behöva bekymra dig om miljön.

Bred produktlinje

Grandview Screens har ett brett sortiment av dukar som passar alla slags behov. Oavsett om du är ute efter en duk till ditt hemmabiorum eller för utomhusbruk, har Grandview Screens något som passar. Du kan välja mellan manuella eller motoriserade dukar, olika storlekar och format samt flera olika färger för att uppfylla dina önskemål.