På Fcomputer vi oss regelbundet uppdaterade med den senaste utvecklingen på marknaden, så att du alltid har tillgång till den bästa hårdvaran. I detta sammanhang bär vi givetvis även de bästa och mest erkända varumärkena på marknaden, inklusive Hauppauge. Hauppauge har länge varit kända för sin höga standard när det kommer till kvalitetshårdvara. Om du till exempel saknar olika styrkort eller ett videoinspelningskort, titta närmare på dessa sidor. Du hittar förmodligen det du behöver här på Fcomputer.

Resultat:
Resultat: 12


loader

Hauppauge - Expert på digitala TV-lösningar

Hauppauge är en ledande tillverkare av digitala TV-lösningar och har funnits i över 25 år. De är experter på att göra tekniken bakom datorbaserade TV-mottagare och TV-inspelningsanordningar tillgängliga och användarvänliga för både privatpersoner och företag. Hauppauge producerar högkvalitativa produkter av toppklass som gör det enkelt för användare att titta på och spela in TV-program direkt från datorn.

Högkvalitativ digital TV-mottagare

Hauppuage-produkter är kända för att ha högkvalitativ digital TV-mottagare som levererar HD-TV-program direkt till datorn. Användare kan titta på och spela in sina favoritprogram på ett enkelt och smidigt sätt.

Flerkanalsljud utan försening

Hauppauge-produkter ger en robust TV-upplevelse med flerkanalsljud utan försening, vilket möjliggör en realistisk ljudupplevelse som motsvarar bildens kvalitet.

Användarvänliga gränssnitt

Hauppauge-produkter har en intuitiv och användarvänlig design som gör det enkelt för användare att titta på och spela in TV-program direkt från datorn utan komplicerade installationer.

Enkel överföring

Hauppauge-produkter gör det enkelt för användare att överföra sin TV-program till andra enheter genom en enkel och snabb process som spar tid och pengar.

Högsta bildkvalitet

Hauppauge-produkter har högsta bildkvalitet som är möjlig att uppnå för en TV-inspelningsanordning och levererar kristallklara bilder, även vid snabb rörelse.