På Fcomputer har vi inte bara kvalitetshårdvara utan även ett stort urval av utrustning och tillbehör för detta. I detta sammanhang erbjuder vi naturligtvis också ett brett sortiment från HERMA, som om någon förstår kvalitet. Om du till exempel behöver papper för utskrift, som etiketter, då har du kommit rätt. HERMA står även bakom förvaringstillbehör och kameratillbehör för olika ändamål. Om det låter som något för dig, ta en titt på urvalet på den här sidan. Du kan säkert också hitta precis det du letar efter.

Resultat:
Resultat: 785


HERMA - Etikettering och märkning för alla behov

HERMA är ett tyskt företag som grundades 1906. Sedan dess har de varit en av de ledande tillverkarna av självhäftande material och tekniska etiketter. Företaget har alltid haft hög kvalitet och precision i åtanke och har därför utvecklat beprövade lösningar för etikettering, märkning och dokumentation under många decennier.

Självhäftande material med hög prestanda

HERMA:s självhäftande material är kända för sin höga prestanda. De är tillverkade för att fungera i många olika miljöer och på olika material. Med HERMA:s högpresterande självhäftande material är det enkelt att skapa etiketter för produkter som kan förekomma i svåra miljöer eller utsättas för hög belastning.

Etiketter för livsmedel och drycker

HERMA har en omfattande produktportfölj för livsmedel och drycker, inklusive självhäftande material och etiketter för att uppfylla de höga kraven på renhet och hygien. De har också speciallösningar för att skapa etiketter som kan appliceras på produkter som förvaras vid olika temperaturer eller som ska tåla frysning.

Industriella etiketter med hög hållbarhet

För industriella applikationer som kräver mycket hållbara etiketter är HERMA:s produkter ett utmärkt val. De kan användas för att märka en mängd olika olika ytor och material, inklusive metall, plast och papper. HERMA har också utvecklat speciallösningar för kemiskt resistenta och vattentäta etiketter.

Märkning och identifiering av provrör

HERMA erbjuder etiketter för märkning och identifiering av provrör inom sjukvårds- och laboratoriemiljöer. Dessa etiketter är speciellt utformade för att fästa på små provrör och ta hänsyn till hantering och frakt. De olika etikettstorlekarna gör det enkelt att välja rätt storlek för varje behov.

Kundanpassade etiketter för att skapa professionell image

HERMA erbjuder kundanpassade etiketter som kan användas för att skapa en professionell image och en stark första intryck av ditt företag eller produkt. Det är enkelt att skapa unika etiketter med företagslogotyper eller andra speciella grafiska element. Med HERMA:s kvalitetsmaterial och högprecisionsutskrift kan du skapa etiketter som stickar ut och imponerar på kunderna.