Om du letar efter en ny intern hårddisk, en Solid State Drive eller kanske några speciella projektortillbehör bör du ta en titt på dessa sidor. Här kan du ta en närmare titt på vårt utbud från det populära märket HGST, som erbjuder dig en rad kvalitetsprodukter. På Fcomputer är det viktigt för oss att kunna erbjuda dig den bästa hårdvaran på marknaden. I detta avseende är inget urval komplett utan HGST. Se hela utbudet på dessa sidor och hitta det som passar dina behov och önskemål.

Resultat:
Resultat: 20


HGST - En Innovativ Ledare inom Datastorage

HGST grundades 2003 som en sammanslagning av Hitachi Global Storage Technologies och Western Digital, och har sedan dess etablerat sig som en av de mest innovativa och högpresterande leverantörerna av datastorage i världen. HGST är specialiserade inom en mängd olika segment, inklusive cloud storage, mobila enheter, persondatorer och mer.

Miljövänliga HDD

HGST:s hårddiskar är tillverkade med en miljömedveten design, med low-power lägen som sänker koldioxidutsläppen och minimerar energiförbrukningen.

Lång livslängd

Garantierna på HGST:s hårddiskar sträcker sig upp till 5 år, vilket ger kunderna hög tillförlitlighet och säkerhet om att deras data kommer vara säker och tillgänglig under en längre tid.

Innovativa SSDs

Förutom hårddiskar erbjuder HGST också högpresterande SSD-enheter för säker och snabb lagring av data för affärs- och industrisektorn.

Stor kapacitet

HGST:s hårddiskar erbjuder stora lagringskapaciteter på upp till 12 TB, vilket möjliggör för företag att lagra betydligt större mängder data och programvara än tidigare.

Högpresterande Storage Solutions

HGSTs storage solutions möjliggör i många fall för företag att få ut mer av existerande IT-infrastruktur, genom att erbjuda snabbare lagringshastigheter och smartare datahantering.