Här kan du ta en närmare titt på vårt utbud från iiyama. Den japanska bildskärms- och skärmtillverkaren står bakom ett stort antal av marknadens bästa bildskärmar och här på Fcomputer dator kan du även hitta ett brett urval av dessa. Om du till exempel behöver en ny datorskärm har du kommit rätt. Med Iiyama får du upplösning och bildkvalitet i toppklass och vi erbjuder modeller i många olika storlekar. Vi kan bland annat erbjuda deras LED-bakgrundsbelysta LCD-datorskärmar, i både den dyrare och billigare änden av prisskalan. Du kan själv bestämma vilken TFT-teknik du föredrar, gränssnitt, upplösning, kontrastförhållande och allmänna justeringsmöjligheter när du handlar hos oss. Om du behöver en storformatsskärm kan Iiyama även möta dina behov här. Vi har ett varierat utbud av deras populära LCD-paneler i olika prisklasser, men alltid med samma höga bildkvalitet som kännetecknar alla deras skärmar. Oavsett om du letar efter en datorskärm eller kanske en LCD-panel kommer du inte att gå fel med Iiyama. Har du frågor om vårt sortiment är du alltid välkommen att kontakta oss. Ta en närmare titt på vårt utbud från Iiyama på denna sida och gör ett bra köp.

Resultat:
Resultat: 222


loader

iiyama - Skärmar för en bättre upplevelse

iiyama grundades 1974 i Japan och har sedan dess blivit en av de ledande tillverkarna av skärmar för datorer och digital skyltning. Med ett ständigt fokus på att leverera högkvalitativa produkter som uppfyller de allra högsta kraven på prestanda och design, har iiyama blivit en självklarhet för många professionella användare.

Fem egenskaper hos iiyamas skärmar

Kvalitetsbild och skärmdesign

iiyamas skärmar är kända för sin kvalitetsbild och tilltalande design, som passar perfekt för allt från datorskärmar till digital skyltning och presentationer. Skärmarna har en hög upplösning och är utrustade med avancerade teknologier som ger en skarp och klar bildkvalitet.

Hållbarhet och pålitlighet

iiyamas skärmar är kända för sin hållbarhet och pålitlighet. Med högkvalitativa komponenter och en robust design kan användarna lita på att skärmen fortsätter att fungera i många år framöver.

Flexibilitet och justerbarhet

iiyamas skärmar är mycket flexibla och justerbara för att passa användarens behov. Med möjlighet till höjdjustering och vinklingsbar skärm kan användaren anpassa skärmen efter sin ergonomiska profil.

Lämpliga för spel och multimedia

iiyamas skärmar är speciellt lämpliga för spel och multimedia, med hög uppdateringsfrekvens och låg responstid. Detta gör det möjligt att se minsta detaljer i spelet och ha en fördel i snabba och intensiva situationer.

Energibesparing

iiyamas skärmar är utrustade med teknik som minimerar energiförbrukningen och gör det möjligt att spara på miljön samtidigt som man sparar pengar på lång sikt.