Här på Fcomputer erbjuder vi ett brett urval av marknadens bästa lagring och backup, och därför bär vi givetvis även de bästa och mest erkända varumärkena. I detta sammanhang har vi naturligtvis också ett varierat sortiment från den populära tillverkaren Imation. Det amerikanska teknikföretaget har i decennier stått för en ovanligt hög kvalitetsstandard, bl.a. inom lagringsmedia och hårddiskar. Om du till exempel behöver använda bandmedia, äldre media eller externa hårddiskar, kanske du vill ta en titt på Fcomputer! Vi lägger kontinuerligt till nya produkter i vårt sortiment, så att du får den bästa utrustningen och hårdvaran när du handlar hos oss. Kontakta oss gärna om du har några frågor angående vårt urval av lagring och backup från Imation. Ta en titt på sidorna här och gör ett bra köp.

Resultat:
Resultat: 1


Imation – En av världens ledande leverantörer av informationsskydd

Imation grundades 1996, med huvudkontor i Minnesota, USA. Företaget är en av världens främsta leverantörer av informationsskydd, med ett brett utbud av lagringsmedia, säkerhetsprodukter och datasäkerhetslösningar.

Imation är välkända för sin tekniska expertis och banbrytande teknik inom området för informationsskydd. Företaget har etablerat sig som en viktig global leverantör av säkerhetslösningar för data- och medieindustrin.

Imations kännetecken - Hög säkerhet med produkter av hög kvalitet

Imation erbjuder högkvalitativt och säkert lagringsmedia, säkerhetsprodukter och datasäkerhetslösningar. Deras produkter är kända för sin höga kvalitet och har höga säkerhetsnivåer, vilket gör dem lämpliga för användning inom företag, regeringar och andra organisationer som hanterar konfidentiell data.

Imations innovationer - Nyskapande lösningar för datahantering

Imation sätter innovation högt på agendan och erbjuder nyskapande lösningar för datahantering. Företaget har utvecklat flera banbrytande produkter, inklusive högpresterande SSD-enheter och säkra USB-enheter som skyddar användarnas data från stöld och förlust.

Imations expertis - Truster experter inom modern täckningssäkerhetsteknik

Imation är expert på modern täckningssäkerhetsteknik och erbjuder expertis inom området för datasäkerhet. Företaget har lång erfarenhet av att utveckla lösningar för säker informationshantering, och har utarbetat flera standarder och riktlinjer för datasäkerhet som används i hela världen.

Imations produktutbud - Ett brett utbud av lagringsmedia och säkerhetsprodukter

Imations breda utbud av lagringsmedia och säkerhetsprodukter inkluderar allt från blu-ray-skivor och hårddiskar till krypterade USB-enheter och säkra mobila lösningar. Företagets produkter är utformade för att möta behoven hos företag och organisationer som hanterar konfidentiell data.

Imations kunder - Klienter från olika branscher över hela världen

Imations kunder sträcker sig över en rad olika branscher, inklusive finans, hälso- och sjukvård, utbildning, detaljhandel och regering. Företaget har etablerat sig som en viktig leverantör inom informationsskyddsindustrin och har kunder från hela världen som förlitar sig på deras produkter och tjänster för att skydda sina data.