På den här sidan kan du se vårt urval av hårdvara och tillbehör från Intenso. Intenso har länge varit känt för ett brett utbud av förstklassiga elektroniska produkter. Om du letar efter en speciell hårddisk är den populära tillverkaren ett självklart val. Vi kan erbjuda både externa hårddiskar och interna hårddiskar, samt Solid State Drives (SSD) i olika prisklasser. Vi kan även erbjuda olika lösningar för lagring och backup, inklusive flashminne som flash-enheter, micro-SD-kort och SD-kort. Du kan även hitta lagringsmedia som Blue-Ray media, CD media och DVD media bland vårt utbud. Behöver du en NAS-server kan Intenso uppfylla dina önskemål även här. Intenso är även känt för olika mediaspelare och MP3-spelare till skarpa priser och du kommer förmodligen även att kunna hitta en passande modell här hos oss. Du kan ta en närmare titt på deras många populära produkter under kategorierna hårdvara, nätverk, TV/Hi-fi och foto/video. Vi uppdaterar kontinuerligt vårt sortiment och i detta sammanhang tillkommer givetvis nya produkter från det erkända varumärket med jämna mellanrum. Kontakta oss gärna om du har några frågor angående urvalet. Ta en närmare titt på våra många högkvalitativa produkter från Intenso nedan och gör ett bra köp.

Resultat:
Resultat: 220


loader

Intenso är en tysk tillverkare av högkvalitativa elektronikprodukter med fokus på lagring och ljud

Företaget grundades 1998 och har sedan dess växt till att bli en av de ledande tillverkarna inom sina nischer. Intensos produkter är kända för sin användarvänlighet, pålitlighet och höga prestanda.

Snabb och pålitlig lagring

Intenso är kända för sina högpresterande lagringsenheter som passar både privatpersoner och företag. Deras USB-minnen och externa hårddiskar är kända för sin snabbhet och pålitlighet, och är ett utmärkt val för personer som behöver tillförlitlig lagring för allt ifrån arbetsfiler till stora mediefiler.

Stötsäkra lagringsenheter

Intensos hårddiskar är också kända för sin stötsäkerhet, vilket gör dem till det ultimata valet för personer som är aktiva eller behöver ha sina filer med sig på resande fot. Deras hårddiskar är speciellt utformade för att tåla både stöt och vibrationer, vilket gör dem till de mest pålitliga lagringsenheterna på marknaden idag.

Högkvalitativa ljudprodukter

Intenso är också kända för sin högkvalitativa ljudutrustning, med hörlurar och högtalare som är både stilfulla och funktionella. Deras produkter är perfekta för personer som vill ha en överlägsen ljudupplevelse oavsett var de befinner sig.

Omfattande datatillbehör

Intenso erbjuder också ett brett sortiment av datatillbehör som inkluderar allt från skärmskydd till adaptrar och kablar för att underlätta för användaren att integrera deras produkter i sitt digitala liv.

Miljövänliga produkter

Intenso tar sitt ansvar för planeten på allvar och är stolta över att erbjuda miljövänliga produkter för sina kunder. Deras produkter tillverkas med minimal miljöpåverkan och är designade för att vara så hållbara som möjligt, vilket gör det möjligt för dig att njuta av högkvalitativa elektronikprodukter samtidigt som du minskar din miljöpåverkan.