Baserat i Köpenhamn har det danska företaget Jabra i decennier producerat ett brett utbud av spännande hårdvaruprodukter till skarpa priser. Om du letar efter ett nytt headset, till exempel för spel eller musik, så är detta den perfekta tillverkaren för dig. Du kan titta närmare på deras många kvalitetsprodukter inom kategorierna hårdvara, mjukvara, nätverk, TV/Hi-fi och telefoni/GPS och vi uppdaterar kontinuerligt vårt sortiment med nya produkter. Hos Fos Fcomputer finns det ingen anledning att kompromissa med kvaliteten. Utforska vårt utbud och hitta precis det du letar efter, här hos oss.

Resultat:
Resultat: 635


Jabra - Ledande inom Ljud- och Videokommunikation

Jabra är en global ledare inom ljud- och videokommunikation och har förbättrat kommunikationen över hela världen sedan 1983. Med sitt högkvalitativa ljud har Jabra hjälpt miljontals professionella användare att kommunicera effektivt och enkelt.

Exceptionell ljudkvalitet

Jabras produkter levererar enastående ljudkvalitet som gör det enkelt att kommunicera oavsett var du befinner dig. Med banbrytande teknik, såsom 4-mikrofonsystem och avancerade högtalare, är Jabra en av de mest pålitliga leverantörerna när det gäller ljudkommunikation.

Trådlösa och bekväma

Jabra är ett fantastiskt val när det gäller trådlösa enheter. Du kan koppla upp dig på sekunder och njuta av premium ljud och röstkvalitet över hela världen. Oavsett om du sitter på kontoret eller reser, så har Jabra det trådlösa headset som du behöver.

Lättanvända enheter

Jabra har designat sina enheter för att vara så enkla som möjligt att använda. De har ett intuitivt gränssnitt som gör det enkelt att para ihop enheter och använda dem på rätt sätt. De är också lätta att rengöra och underhålla, vilket gör dem till enastående val för alla proffs.

Snygg och modern design

Jabra-designen är modern och snygg, vilket gör att du passar in var du än är. De raka linjerna och minimalistiska designen gör dem till det perfekta valet för den moderna arbetsplatsen.

Mångsidig funktioner

Oavsett om du behöver en produkt för handsfree-samtal eller för att lyssna på musik, så har Jabra enheter som passar. Deras produkter har en mängd olika funktioner inklusive brusreducering, röstkommando och multi-pairing-teknik som gör varje upplevelse med deras produkter unik.