JVC är kända för sitt breda utbud av headset och öronproppar som är säkra för småbarn att använda. Den japanska tillverkaren tillverkar bl.a. headset som har låg maxvolym så att barn inte kan skada sin hörsel. Dessutom tillverkar JVC även öronproppar, som är designade på ett sådant sätt att de inte kan tryckas för långt in i örat! Så om du vill att dina barn ska kunna sitta och lyssna på musik med bra ljud, utan att vara rädda för att skada sina öron, så ska du ta en titt på den här sidan! Förutom att tillverka headset, producerar JVC även många andra typer av musiksystem! Hitta t.ex. bilradioapparater, bomblaster och mer! Den populära tillverkaren gör många olika varianter av sitt musiksystem, så om du får några frågor på vägen är du välkommen att kontakta vår kundtjänst!

Resultat:
Resultat: 130


loader

JVC - Känd för sin pålitlighet inom underhållningsbranschen

JVC är en japansk elektroniktillverkare med en rik historia inom underhållningsbranschen. Sedan starten 1927 har företaget specialiserat sig på utvecklingen av avantgarde-teknik för att förbättra användarupplevelsen. Med en kraftfull utvecklingsavdelning har JVC kunnat erbjuda en bred portfölj av underhållningsprodukter som inkluderar högkvalitativ ljud- och videoutrustning.

Förbättrad filmupplevelse med JVCs projektorer

JVCs projektorer kombinerar hög prestanda med enkelhet i användandet. Det är en idealisk lösning för att förbättra din filmtittarupplevelse hemma. Med marknadsledande teknik som 4K-upplösning, HDR-kompatibilitet och högre dynamisk kontrasttakt får denna projektor noggrant avbilda detaljer och livfulla färger på din filmeffekt. Du kan också njuta av djupa svarta färger och vita nyanser med mestadels jämförbar med kvalitet med dyrare modeller på marknaden.

JVCs hörlurar - Upplev högkvalitativ ljudteknik i din vardag

Det är inte svårt att förstå varför JVCs hörlurar blir en alltmer populär produkt. Med över 80 år av erfarenhet inom ljudteknik, garanterar de dig en överlägsen lyssningsupplevelse. Hörlurarna är tillverkade av robusta och slitstarka material för dagligt bruk. Du kommer att njuta av klart och balanserat ljud som är rikt på bas genom hela dagen.

Fånga ögonblicken med JVCs actionkameror

JVCs actionkameror har blivit en populär produkt bland extremsportentusiaster. Med en högupplöst kamera som spolar in på 4K-kvalitet och stabiliserad videoupptagning kan det användas för att fånga dina friluftsäventyr i kristallklart format. Dessutom är det enkelt att använda, de erbjuder efterlevande rugged design som gör att de enkelt kan monteras på cyklar, hjälmar, drönare eller andra ytor.

Professionella lösningar för övervakning och säkerhet

JVCs övervakningssystem och CCTV-kameror möter marknadens moderna behov för övervakning och säkerhet. Systemet är vältesterat och optimerat för högpresterande övervakning och skydd. Systemet är anpassningsbart med en rad funktionella tillbehör som kan integreras efter behov. Allt från HD-inspelning, nattseende, rörelsedetektering till möjligheten till molnintegrering och tillgänglighet via mobiltelefon.

JVCs bilstereo - Din musik på resan

JVCs bilstereo är den perfekta produkt för att förbättra ditt stora resande. Det erbjuder högpresterande ljud och enkel integration med din mobila enhet, så du aldrig tappar musikuppspelningsfunktionen. De har stor expertis inom ljudteknik och har dedikerat mycket resurser på att skapa en högkvalitativ ljudupplevelse. Med funktioner som inbyggd Bluetooth, USB- och AUX-ingång, får du en enkel och sömlös anslutning till din enhet, Du kan njuta av din musik genom att enbart trycka på några få knappar.