Kaspersky Lab

Här kan du ta en titt på vårt urval från det ryska företaget Kaspersky Lab. Om du behöver ett antivirussäkerhetsprogram är detta en idealisk plats att börja. Kaspersky Lab tillhandahåller datorprogram och säkerhetsprogram till hela världen, och vi är glada över att kunna erbjuda en rad av deras pålitliga produkter. I kategorin mjukvara kan du bland annat titta närmare på deras service-, support- och garantiprodukter. Kaspersky Lab ligger bakom nätverksservicepaket i både den dyrare och billigare delen av prisskalan. På så sätt kan du komma åt deras pålitliga signaturbaserade säkerhetsfunktioner, oavsett din budget. På vår antivirus- och säkerhetsavdelning kan du också hitta deras antispionprogram, samt deras välkända säkerhetssviter. Dessa säkerhetssviter finns både för säkerhetslösningar för mindre företag och generellt för säkerhet på virtuella maskiner. Vi strävar efter att hålla oss uppdaterade om den senaste programvaran från Kaspersky Lab och lägger ständigt till nya produkter. Om du har några frågor angående vårt sortiment, eller angående specialprodukter från Kaspersky Lab, tveka inte att kontakta oss. Ta en närmare titt på vårt urval från den prisbelönta utvecklaren här på sidan och gör ett bra köp med Fcomputer.

Resultat:
Resultat: 9


Kaspersky Lab - So skyddar du dig mot cyberhot

Kaspersky Lab är en rysk tillverkare av programvara för cybersäkerhet. Företaget grundades år 1997 av Eugene Kaspersky och har sedan dess utvecklat sig till en av världens största leverantörer av skydd mot virus, spionprogram och andra typer av cyberhot.

Med högkvalitativ programvara och ständigt uppdaterade databaser över hot har Kaspersky Lab blivit ett väletablerat namn när det gäller skydd av kritisk data och information. Deras säkerhetslösningar finns tillgängliga för både företag och privatpersoner, och används över hela världen.

Fem sätt Kaspersky Labs programvara skyddar dig mot cyberhot

Kaspersky Labs programvara erbjuder omfattande skydd mot alla typer av cyberhot. Här är fem sätt som deras lösningar skyddar dig:

Skydd mot virus och spionprogram - Kaspersky Labs databaser innehåller information om tusentals olika virus och spionprogram, och programvaran skyddar aktivt mot hot från dessa.

Brandväggsfunktioner - Sunbelt Personal Firewall blockerar ovälkommen trafik från internet, vilket hindrar hackers från att få tillgång till dina filer och data.

Skydd mot spam - Mailbox Guard hjälper till att identifiera och blockera oönskat spam och phishing-mededelanden, vilket minskar risken för att din information läcker ut.

Onlineidentitetsskydd - Anti-Phishing skyddar din onlineidentitet genom att spåra och blockera webbsajter som är ämnade för att stjäla dina personliga uppgifter.

Borttagningsfunktion - Kaspersky Virus Removal Tool hjälper användare att ta bort illasinnad kod från sina datorer, vilket minskar risken för ytterligare skador.

Välj Kaspersky Labs programvara för effektivt skydd mot cyberhot, oavsett om du är privatperson eller företagskund.