Kensington

Nedan hittar du vårt produktsortiment från Kensington. Kensington producerar ett brett utbud av populära produktserier, inklusive bärbara väskor och bärbara datorer. Om du till exempel behöver en slitstark ryggsäck till din bärbara dator, ett snyggt laptopfodral eller en smart väska, då är Kensington ett självklart val. Vi erbjuder väskor, ryggsäckar och ärmar i flera olika prisklasser och du kommer förmodligen också att kunna hitta en produkt som passar din budget. Om du har en iPad eller surfplatta och vill kunna skydda den från repor och repor kan vi även erbjuda iPad- och surfplattor från Kensington. Du kan hitta överdrag i många olika färger och utföranden och alltid i hög kvalitet. Dessutom bär vi även deras tangentbord och datormöss i olika prisklasser. Om du vill ha ett smart, trådlöst tangentbord eller en ergonomisk mus kommer Kensington enkelt att möta dina behov. Den välkända tillverkaren står även bakom säkerhetsprodukter för hårdvara, inklusive låsmekanismer för bärbara datorer. Oavsett om du behöver en väska, ett fodral, ett tangentbord eller kanske en dockningsstation, har du kommit till rätt ställe. Ta en titt på vårt sortiment på denna sida och hitta den produkt som passar dina önskemål och behov.

Resultat:
Resultat: 595


loader

Kensington – Ergonomiskt designade datoraccessoarer

Kensington är ett företag som specialiserat sig på att utveckla högkvalitativa datoraccessoarer för både kontors- och hemanvändare. I över 35 år har Kensington varit en ledande producent av ergonomiskt designade produkter som har hjälpt miljontals användare att skapa en bekvämare och mer effektiv datorupplevelse.

Ergonomisk design för ökad produktivitet

Kensingtons produkter är utvecklade med fokus på användarens hälsa och välbefinnande, vilket gör att de är ergonomiskt designade för att minska påfrestningen på kroppen. Datorställningar, handledsstöd och tangentbord i full storlek är bara några exempel på produkter som kan hjälpa till att förbättra komforten vid datorn. Med Kensingtons ergonomiska design kan användare arbeta längre och mer produktivt utan att uppleva trötthet och värk.

Trådlösa lösningar för ökad flexibilitet

Kensington erbjuder ett brett utbud av trådlösa lösningar som gör att användare kan arbeta och koppla upp sig på distans. Trådlösa musar och tangentbord gör det enklare att sitta eller stå vid datorn och ger användare större rörelsefrihet. Kensingtons trådlösa presenter gör det också enklare att hålla presentationer och ansluta till projektordukar.

Säkerhetsprodukter för trygg användning

Kensington är kända för sina säkerhetsprodukter som hjälper användare att försvara sina datorer och övrig teknik mot stöld eller skador. Kensingtons säkerhetskablar och skärmskydd skyddar datorn vid användning i allmänna eller oövervakade miljöer. Användare kan känna sig trygga och försäkrade om att deras datorer är skyddade med Kensingtons säkerhetsprodukter.

Snygg och stilren design

Kensingtons produkter har inte bara hög funktionsduglighet, utan även en stilren och modern design. En del av deras produktportfölj, såsom datorväska och möss, erbjuder unik formgivning med sin eleganta design. Kensingtons produkter är lätta att bära och passar till en professionell stil på kontoret såväl som för hemmabruk.

Miljövänliga lösningar för ansvarsfull hantering

Kensington har en policy att ta ansvar för miljön genom att använda miljövänliga metoder och material i produktionen. Företaget har också gjort en satsning på att förbättra användarnas miljömedvetenhet genom att erbjuda laddstationer för flera enheter på en gång. Kensingtons miljövänliga produkter och lösningar är ett bra val för användare som värdesätter ansvarsfull hantering.