På denna sida hittar du vårt sortiment från märket KFA2. KFA2 står bakom högkvalitativa grafikkort, som du kan ta en närmare titt på nedan. Med ett grafikkort från den välkända tillverkaren har du möjlighet att komma åt grafik i världsklass. På Fcomputer gör vi allt för att erbjuda dig den bästa hårdvaran på marknaden. Därför uppdaterar vi naturligtvis också kontinuerligt vårt utbud från KFA2, så att du har tillgång till deras bästa grafikkort. Kontakta gärna vår kundtjänst om du har frågor angående produktval. Se hela utbudet här nedan och hitta det du söker.

Resultat:
Resultat: 12


loader

KFA2 - Ditt förstahandsval för grafikkort och gamingtillbehör

KFA2 är ett ledande företag inom grafikbranschen och är välkända för sin exceptionella kvalitet och driftsäkerhet. Företaget grundades 1994 och har sedan dess tillverkat en mängd olika produkter som vänder sig till både spelutvecklare och konsumenter.

Den största styrkan hos KFA2 är deras dedikation till innovation och framsteg. Som en del av GALAX-familjen arbetar företaget hårt för att skapa högpresterande produkter som kan möta behoven hos dem som vill ha mest ut av sin dator. KFA2 är också en av de få företagen som har specialiserat sig på att skapa grafikkort med hög kapacitet och avancerade kylsystem.

K-Fusion

KFA2s K-Fusion-serie tillverkas med hjälp av de senaste teknologierna och är utformade för att ge oöverträffad prestanda. Dessa kraftfulla grafikkort är perfekta för seriösa gamare och innehåller bland annat följande:

En kapacitet på upp till 8 GB som ger överlägsen bandbredd och hantering av högupplöst grafik.

En högpresterande kylare som hindrar överhettning.

Dolda LED-ljus förenar en futuristisk design med en kraftfull prestanda.

K-Fusion serien har en högre klockfrekvens vilket ökar prestandan och ger en jämnare spelupplevelse.

En standard garanti på 3 år garanterar hög kvalitet på produkterna.

VGA vattenkylningblock

För dem som behöver extra kylning i sina grafikkort erbjuder KFA2s vattenkylning en optimal lösning. Med en specialdesignad Vattenblock för VGA-kort och några av de mest avancerade teknologierna garanterar KFA2s vattenkylningsprodukter att grafikkortet inte överhettas och att det förblir kraftfullt under längre tid.

Vattenkylning garanterar att grafikkortet inte överhettas under tung användning.

Ett Vattenblock, som håller GPU-modulen och minnet på plats, är monterat på grafikkortet.

För seriösa gamare som värnar om performance och kvalitet är vattenkylning den naturliga lösningen.

KFA2s kylsystem är utvecklat för att motverka ljud och vibrationer, vilket gör användningen av grafikkortet bättre och bekvämare med SILENT-styrning genom sittande radiator och tyst komponentval.

Snabb installering och verifieringen av överlägsen prestanda gör det till en attraktiv lösning för användare som söker en produkt som effektivt skyddar deras grafikkort.

GTX-serien

KFA2s GTX-serie är designad för maximalt prestanda. Dessa grafikkort är mångsidiga och utmärkt för både gaming och produktivitet, med högsta möjliga kvalitet på 4K och VR. KFA2 har också integrerat flera andra funktioner som compatibla VR-headsets och en inbyggd stötdämpning för att maximera spelupplevelsen.

GTX-serien är idealisk för entusiaster som vill ha det bästa av det bästa, oavsett vad de använder kortet till.

Kompatibilitet med de senaste VR headseten garanterar en ännu bättre upplevelse med hög upplösning och minimalt med lagg.

En speciell stötdämpning minskar vibrationerna som kan skada grafikkortet, vilket betyder ett livslängre och mer tillförlitligt grafikkort för användare.

Dubbla fläktar håller kortet svalt under tung användning och garanterar en jämn spelupplevelse.

GTX-serien uppfyller de högsta säkerhetskraven. Det har en helt ny design för 50% större värmeavlägsning, direkt över VRM- och driftdelen, med en stor områdeanslutningsplats för ett väl fungerande flexibelt ansikte framför hela kortet. En användarvänlig dåre för din byggnad som säkerställer bättre skydd och prestanda, oavsett användning.

EX Series

KFA2s EX-serie RGB drivs av en 330W nätaggregat och är utformad för att ge snabb och effektiv prestanda, med ett kylsystem som är perfekt för längre spelsessioner. EX-serien passar perfekt för de som vill ha en stabil och kraftfull datorupplevelse och ger användarna följande:

EX-serien innehåller en högpresterande kylare, med dubbla fläktar vilket begränsar överhettning och håller upplevelsen stabil.

RGB lackage, vilket gör det möjligt att anpassa kortet efter användarens önskemål och göra spelet mer visuellt behagligt.

Inbyggt stöd för de senaste spelkontrollerna utan behov av att installera ytterligare program.

GTX-serien uppfyller de högsta säkerhetskraven. Det har en helt ny design för 50% större värmeavlägsning, direkt över VRM- och driftdelen, med en stor områdeanslutningsplats för ett väl fungerande flexibelt ansikte framför hela kortet. En användarvänlig dåre för din byggnad som säkerställer bättre skydd och prestanda, oavsett användning.

En bra investering i form av en produkt som är tillförlitlig, håller en hög kvalitet och har 3 års garanti.