Kingpin Screens

Nedan hittar du våra produkter från märket Kingpin Screens. Kingpin Screens har länge varit kända för ett brett utbud av högkvalitativa produkter och vi är därför glada över att kunna erbjuda ett brett utbud från den populära tillverkaren. Om du behöver lite utrustning för din hemmabio har du kommit till rätt ställe. Deras produktsortiment består bland annat av vackra dukar och projektortillbehör till skarpa priser. Ta en närmare titt på vårt utbud av produkter från Kingpin Screens nedan, och se om vi har produkten du saknar. Har du frågor om produkter från denna tillverkare är du självklart välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Resultat:
Resultat: 22


Kingpin Screens - biografi och produkter

Kingpin Screens är en ledande tillverkare av högkvalitativa biografskärmar för både hemmabruk och professionell användning. Sedan starten har Kingpin Screens haft sin bas i Sverige och har sedan dess vuxit exponentiellt och blivit en erkänd aktör inom branschen.

Deras sortiment är inte bara ett av de bredaste inom biografskärmar, utan också ett av de mest kvalitetsmedvetna, genom att endast använda material av högsta kvalitet. Alla deras skärmar handtillverkas i Europa för att garantera att varje produkt uppfyller deras högt ställda kvalitetskrav.

Flexibla skärmar för varje behov

Kingpin Screens tillverkar biografskärmar i alla storlekar, formats och tjocklekar – så att de kan möta varje krav. Oavsett om du behöver en stillasittande skärm för hemmabio eller en flyttbar skärm för liveevenemang, så kan Kingpin Screens ge dig rätt lösning.

Välj rätt material för perfekt bildkvalitet

Kingpin Screens erbjuder biografskärmar med en mängd olika materialval som passar varje tänkbar projektor. De har allt från mattvita skärmar med oöverträffad kontrastnivå till silver-skärmar som tar fram det bästa ur alla projektorsystem.

Förstklassig efterbehandling för högsta kvalitet

För Kingpin Screens är det viktigt att producera produkter av högsta kvalitet. Därför utvecklar de löpande sin skärmmaterial och erbjuder unika efterbehandlingar som inte bara skyddar materialet mot fukt och smuts, utan också förbättrar bildkvaliteten ytterligare.

Miljövänligt och återanvändbart

Kingpin Screens arbetar ständigt med att reducera sitt koldioxidavtryck och tar också ett ansvar för det e-waste avfall som genereras av skärmar. Alla deras biografskärmar har högsta miljöcertifiering och används ofta för second-hand marknaden efter årtionden av användning.

En biografskärm för alla typer av event

Kingpin Screens kan hyras för alla sorts evenemang, från hemmabio till stora sportarenor. Oavsett om det handlar om en affärskonferens eller ett privat event så har Kingpin Screens allt som behövs för att göra evenemanget oförglömligt.