På den här sidan kan du ta en närmare titt på vårt utbud av Kingston-produkter. Om du behöver en flash-enhet, då har du kommit till rätt ställe. Kingston är en av de stora tillverkarna av flashminnen och vi är därför glada över att kunna erbjuda ett stort urval av flashenheter från det välrenommerade företaget. Oavsett om du behöver ett CF-kort, Micro-SD-kort, SD-kort eller möjligen en smartkortsläsare så går du inte fel med Kingston. Men deras utbud slutar inte här – Kingston producerar även RAM-minne till skarpa priser. Oavsett om du behöver DDR2, DDR3 eller DDR4 RAM, kanske du vill ta en titt på deras många spännande modeller. Oavsett om du behöver 2x4 GB eller kanske hela 4x16 GB är Kingston ett självklart val. Vi kan även erbjuda Solid State Drives (SSD), samt interna hårddiskar i flera olika prisklasser, från Kingston. Om du behöver en speciell nätverksprodukt kan Kingston även möta dina behov här. Du hittar bland annat USB-nätverkskort bland vårt sortiment från den erkända tillverkaren. Letar du efter ett nytt speltangentbord står tillverkaren även bakom ett brett urval av mekaniska tangentbord med ergonomisk design. Med ett av deras ergonomiska, mekaniska tangentbord kan du minimera risken för smärta och ömhet i muskler och leder. På spelavdelningen kan vi även erbjuda deras berömda gamer-headset, i flera olika färger och utföranden, som ger mycket hög ljudkvalitet. Med ett Kingston-headset kan du tydligt se igenom till dina spelkamrater, samtidigt som headsetet enkelt håller bakgrundsljudet ute. Om du också skulle vilja dra nytta av någon av våra många produkter från den erfarna tillverkaren, ta en titt på sortimentet nedan och hitta det du behöver idag.

Resultat:
Resultat: 1335


loader

Kingston är en välrenommerad tillverkare av högkvalitativ dataminne och datalagringsenheter

Företaget grundades 1987 och har sedan dess blivit en ledande aktör inom sin bransch. Kingston har utvecklat en bred produktportfölj som inkluderar allt från hårddiskar och SSD-enheter till RAM-minnen och USB-enheter.

Högpresterande SSD-enheter

Kingston erbjuder ett stort utbud av högpresterande SSD-enheter med enastående hastighet och prestanda. Dessa enheter är idealiska för användare som kräver hög pålitlighet och lagringskapacitet, oavsett om det gäller att spara stora filer eller köra avancerade programvaror.

Stora lagringskapaciteter

Kingston har ett rykte om sig att erbjuda hög kapacitet på sina lagringsenheter. Deras hårddiskar och SSD-enheter finns tillgängliga i storlekar på upp till flera terabyte, och garanterar därmed hög prestanda och tillförlitlighet.

Innovativa USB-enheter

Deras USB-enheter är inte bara kompakta och lätta att bära med sig, de är även innovativa på olika sätt. Kingston är kända för att ha utvecklat USB-enheter som är vattentäta, stöttåliga och krypterade för extra säkerhet.

Omvandla din Mac-dator

Kingston erbjuder en mängd olika produkter som gör att du kan uppgradera eller utöka din Mac-dator. Med deras minnen ökar du enkelt kapaciteten och prestanda på din dator, eller så väljer du en SSD-enhet som är optimerad för Mac-specifika applikationer.

Högkvalitativa RAM-minnen

För bland annat gamerentusiaster och överklockare erbjuder Kingston högkvalitativa RAM-minnen som är optimerade för överklockning och prestanda. Dessa minnen är speciellt utformade för att förbättra datorns hastighet och kraft för att ge bästa möjliga spelerbjudande.