Kobo har länge levererat högkvalitativ elektronisk utrustning till den internationella marknaden. Därför kan du även hitta ett varierat utbud här på Fcomputer. Kobo erbjuder bland annat sleeves för bärbara datorer, eBook-läsare, surfplattetillbehör och mycket annan högkvalitativ utrustning till skarpa priser. Vi strävar efter att kontinuerligt hålla oss uppdaterade om den senaste produktutvecklingen från det välkända varumärket, så att du har tillgång till deras bästa produkter. Om du har några frågor angående vårt sortiment är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. Ta en titt på hela urvalet nedan och hitta det du behöver.

Resultat:
Resultat: 2


loader

Kobo - Böcker och e-böcker online

Kobo är en kanadensisk leverantör av e-böcker, och de är en ledande aktör inom digitala läsupplevelser. Företaget grundades 2009, och eftersom det är en relativt ung aktör så har de tagit till sig den senaste tekniken och har alltid varit innovativa med sina produkter. Kobo erbjuder en imponerande samling av titlar på flera språk, inklusive svenska, engelska och franska. Deras sortiment av e-böcker är stort, och de når ut till över 190 länder runt om i världen.

Lättnad att ha dina favoritböcker överallt du går

Kobo är det idealiska valet för bokälskare som vill ha tillgång till de senaste titlarna och klassikerna, precis var som helst. Deras sortiment av e-böcker är enormt och täcker alla genrer. Med en Kobo enhet kan du lagra dina favoritböcker på en enda plats och läsa dem var som helst. Och med deras praktiska mobil-app kan du också läsa dina böcker på resande fot.

Bredden av genre och låga priser

Kobo har en bred genreavdelning på deras hemsida med allt från biografier till romantik, och mysterier till självhjälpsböcker. De har också många böcker på svenska. Känn dig fri att bläddra genom deras mångsidiga sortiment och hitta en ny favoritförfattare. Priserna på deras e-böcker är också konkurrenskraftiga och billigare än många andra digitala bokhandlar.

Lång batteritid och ljusa skärmar

Kobo's e-bokläsare är perfekt för de som vill läsa i timmar utan att stanna och ladda. De har långa batteritider på upp till veckor, beroende på hur mycket du använder dem. Kobo's enheter är också utformade med en lättläst skärm som låter dig läsa i direkt solljus utan reflektioner. Den belysta skärmen ger också en klar och tydlig bild, och minimerar ansträngningen på dina ögon.

Cloud-lagring som sparar plats och tid

Kobo erbjuder molnlagring till sina kunder. Detta innebär att du enkelt kan ladda upp dina köpta böcker till ditt konto, och de kommer att vara där tills du vill läsa dem. Eftersom du inte behöver ladda ner alla dina e-böcker till din e-bokläsare sparar du både lagringsutrymme och tid. Du kan ha tillgång till dina böcker oavsett vilken läsupplevelse som passar dig bäst.

Instant tillgång till nya böcker

Kobo samarbetar med flera förlag, inklusive en del svenska, för att ge sina användare möjlighet att köpa och läsa nya titlar så snart som de släpps. Det är också vanligt att marknadsledande förlag samarbetar med Kobo för att publicera exklusiva digitala utgåvor. Om du letar efter de hetaste titlarna kan du ofta hitta dem hos Kobo för att läsa på din enhet.