Om du dessutom vill slippa skicka din smartphone på reparation i tid eller inte, så ska du ta en titt på vårt urval från Krusell. Krusell står bland annat bakom olika typer av fodral som kan skydda dina dyrbara elektroniska ägodelar. Oavsett om du behöver ett surfplattafodral eller ett fodral till din smartphone eller dator kan du förmodligen hitta en produkt som passar dig och dina behov, just här hos Fcomputer. Du kan ta en närmare titt på vårt utbud från det populära märket under kategorierna laptoptillbehör, surfplattor, mobiltelefontillbehör etc. För att vara säker på att du har den senaste utrustningen att välja på uppdaterar vi ofta vårt sortiment med nya spännande fodral och täcker. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående vårt urval. Ta en titt på sidorna här och hitta det som passar dig och dina önskemål.

Resultat:
Resultat: 22


loader

Krusell - högkvalitativa mobilskydd och tillbehör

Krusell är en av de mest välkända tillverkarna av mobilskydd och tillbehör i Sverige. Företaget grundades 1991 i Jönköping och har sedan dess specialiserat sig på att producera högkvalitativa produkter för att skydda mobiltelefoner och surfplattor.

Med 30 års erfarenhet har Krusell utvecklat en bred produktportfölj som inkluderar mobilskydd i olika modeller, skal, portföljer, mobilväsor och skärmskydd. Krusell är även kända för sina högkvalitativa och eleganta lädertillbehör för mobiltelefoner och surfplattor.

Stöttåliga mobilskydd

Krusell är experter på stöttåliga mobilskydd tillverkade av material såsom TPU och D3O, som absorberar stötar och skyddar din enhet på bästa möjliga sätt. Deras produkter har även genomgått extrema tester för att garantera högsta kvalitet och skydd för din mobil.

Vind- och vattentäta fodral

Utomhusentusiaster och sportutövare kommer att uppskatta Krusells vind- och vattentäta mobilfodral. Dessa produkter är tillverkade av högkvalitativt PVC-material som skyddar mot regn, vatten och damm samtidigt som de låter dig använda din enhet utan problem.

Fodral med RFID-skydd

Krusell har utvecklat fodral med RFID-skydd som hindrar obehöriga från att läsa av information på dina kort. De skyddar allt från kreditkort till pass och är perfekta för resenärer eller för dig som vill skydda dina kort i vardagen.

Lädertillbehör för premiumkänsla

Krusells lädertillbehör gör att din mobiltelefon eller surfplatta ser professionell och elegant ut samtidigt som den skyddas mot vardagligt slitage. Deras klassiska design passar både på kontoret eller på fritiden och ger en känsla av stil och exklusivitet.

Portföljer för maximalt skydd

Krusells mobilportföljer ger maximalt skydd till din enhet. Fodralet är tillverkat av högkvalitativt material som skyddar din enhet från repor och stötar. Många av portföljerna har även plats för kort och extra förvaring för pengar och kvitton.