På denna sida hittar du vårt sortiment från det populära företaget LANTRONIX. Om du till exempel är i behov av en speciell nätverkslösning, då har du kommit rätt. Här på Fcomputer vi stor vikt vid att kunna erbjuda den bästa hårdvaran och utrustningen från de bästa tillverkarna på marknaden, och i detta avseende är LANTRONIX verkligen inget undantag. Vi uppdaterar kontinuerligt vårt sortiment med nya produkter för nätverkande, så att du har bästa möjliga utbud när du besöker oss. Om du behöver något speciellt för ditt nätverk, ta en titt på urvalet nedan och gör ett bra köp.

Resultat:
Resultat: 1


LANTRONIX – När det kommer till pålitlighet och innovation så är LANTRONIX ledande inom IoT-gatewaylösningar som gör det möjligt att ansluta, övervaka och styra nätverksenheter för företagskritiska applikationer

Med över 30 års erfarenhet av att utveckla lösningar för att foga samman affärskritiska enheter inom företag har företaget varit drivande för att förbättra lösningar för IoT-gateway.

[h2-Effektiva] LANTRONIX produktutbud har funktioner som gör att din enhet är säker mot yttre hot och hackningar. Säkerheten har tvåfaktorsautentisering i varje produkt. Produkterna är också utformade för att klara av tuffa miljöer med temperaturer performance i en mängd olika miljöer och användarfall.

[p-LANTRONIX Gateway] är en kompakt kraftfull produkt med en prestanda som kan klara av extremt hög belastning. Enheten kan hantera trådbundna och trådlösa lösningar i många olika nätverksmiljöer som Ethernet och Wi-Fi. Gatewayen är också säkerhetsfokuserad och kan hantera rudimentära cybersäkerhetshot som hackers försöker ta över dina enheter.

[h2-Pålitliga] LANTRONIX produkter är mycket pålitliga och bygger på en teknologi som hanterar alla typer av funktioner. Produkterna har tillräcklig kapacitet att hantera en hög belastning och är också effektivare i vad de presterar.

[p-LANTRONIX XPORT AR] har adopterat en flexibel och anpassningsbar dataskyddslösning. Med denna metod kan den godkänna eller stänga ute kringutrustning som potentiellt kan hota huvudenheten.

[h2-Enkla att använda] LANTRONIX produkter är utformade för att vara användarvänliga, vilket är möjligt att använda genom trådbundet och trådlöst nätverk. Produkterna är också enkla att installera och använda då de är programmerade på ett enkelt och lättanvänt gränssnitt.

[p-Gateway familia] är mycket enkel att installera och använda. Produkten är enkel i sin design och är enkel att ställa in och använda för vilken typ av användning som helst.

[h2-Låg energiförbrukning] LANTRONIX produkter har en låg energiförbrukning vilket gör produkterna mycket kostnadseffektiva och miljövänliga. Produkterna har mycket låga driftskostnader och är enkla att underhålla.

[p-LANTRONIX SGX] är en produkt med mycket låg förbrukning, vilket gör det möjligt att upprätthålla kostnadseffektiviteten på enheter vid användning av dessa produkter.

[h2-Kompatibilitet] LANTRONIX produkter är kompatibla med de flesta enheter och applikationsprotokoll. Det gör dem mycket användbara som tillbehör till olika typer av enheter. Produkterna är också kompatibla med de senaste applikationsprotokollen som är nödvändiga för enheter att vara kompatibla med IoT-system.

[p-XPort Pro] är en produkt som kan ansluta olika typer av enheter till aktuella nätverk. Produkten har också stöd för olika applikationsprotokoll inom industri, medicinsk teknik, it och transport.