Här på Fcomputer går vi långt för att erbjuda dig den bästa hårdvaran och datorutrustningen på marknaden. I det här sammanhanget skulle inget utbud vara komplett utan hårdvarujätten Lenovo. Lenovo står bakom ett stort antal av datormarknadens mest populära och erkända produkter och vi har naturligtvis ett minst sagt omfattande sortiment. Om du vill ha en ny bärbar dator är Lenovo ett perfekt ställe att börja. Vi kan till exempel erbjuda de populära bärbara datorerna Ideapad och Thinkpad i väldigt olika prisklasser, men alltid i samma höga kvalitet. De bärbara serierna är både lämpliga för arbete, nöje och allt däremellan. Dessutom får du med Lenovo även tillgång till laptopväskor, ryggsäckar och sleeves för bärbara datorer som alla ger ett mycket bra skydd. Behöver du en Lenovo-surfplatta kan vi även erbjuda ett brett utbud av modeller i stilren design. I detta sammanhang bär vi givetvis även deras slitstarka och snygga surfplattor. En surfplatta utsätts för lite av varje så vill du undvika repor och repor är det självklart med ett surfplattafodral från den välkända tillverkaren. Behöver du en server kan Lenovo uppfylla dina önskemål även här. Vi kan bland annat erbjuda bladservrar, rackservrar och torservrar i detta sammanhang. Vi har även ett gediget urval av Lenovos populära dockningsstationer och moderkort, samt ett stort antal olika typer av hårddiskar. Inklusive både externa hårddiskar, interna hårddiskar och Solid State Drives (SSD), samt utrustning för hårddiskmontering. Behöver du en kyllösning för din PC kan du även hitta effektiva fläktar och pålitliga CPU-kylare från Lenovo, i hög kvalitet. Det här är bara några av våra produkter från den välkända tillverkaren, så ta en titt på hela utbudet nedan och hitta det som passar just dina önskemål och behov här på Fcomputer.

Resultat:
Resultat: 2588


loader

Lenovo, ett ledande varumärke inom IT-världen

Lenovo är ett av de mest ledande varumärkena inom datorer, tillbehör och surfplattor. Som varumärke är Lenovo känt och erkänt över hela världen, och detta är väl förstått. Lenovo är kända för sin superhöga kvalitet, deras produkter är användarvänliga och designmässigt supercoola. Lenovo kommer från Peking där de grundades 1984. Lenovo har anställda över hela världen och är ett stort multinationellt elektronikföretag.

Laptop från Lenovo

Lenovo har många olika elektronikprodukter, men de är nog mest kända för sina bärbara datorer. En bärbar dator från Lenovo syns överallt, och är tillsammans med Apples mac ett av de mest använda märkena överhuvudtaget. Lenovo har många olika typer av bärbara datorer, så deras sortiment täcker många olika behov. De har gamer-datorer, datorer som är bra för studenter, arbetsdatorer och bärbara datorer för allmänt bruk. Lenovos datorer håller högsta kvalitet, de är användarvänliga, har ett nordiskt utseende stilmässigt och finns till ett extremt bra pris. Du får en bärbar dator i världsklass från Lenovo för riktigt lite pengar. Här hänger inte kvalitet och pris riktigt ihop, eftersom oavsett vilken bärbar dator du köper så får du en helt fantastisk produkt.

Lenovo ThinkPad

Om du behöver en mycket stabil och robust bärbar dator, bör du satsa på en Thinkpad. Thinkpad från Lenovo är en mycket populär dator för företag. Thinkpad är byggd för att ha lång batteritid och designad för att hålla länge. Det är därför en mycket använd bärbar dator att ge till dina anställda. På Fcomputer förstår vi varför Thinkpad är en populär arbetsdator. Den har en hög prestanda och är superanvändarvänlig. Lenovo Thinkpad är stilren i sin design, och utan alltför många störande element. Thinkpad har en extra bra mikrofon, vilket är självklart i den digitala värld vi lever i idag. Dessutom har Thinkpads webbkamera ett linsskydd, så att du kan skydda din integritet.

Thinkpad består av flera olika serier som var och en täcker olika behov.

Thinkpad x1-serien är idealisk för dig som är på resande fot och som ofta behöver en stabil, snygg och lätt dator. X1-serien är världens första hopfällbara datorer, vilket gör dem superpraktiska. Om du letar efter en liten PC, leta efter x-serien. Det här är Lenovos minsta datorer, och är perfekta att ta med sig till affärsmöten, på språng och på resa.

Thinkpad T-serien är för dig som behöver världens bästa arbetsdator. Lenovo Thinkpad T-serien är en populär dator eftersom de är hållbara och robusta. De är självklara att ge till anställda eftersom de har kraftfulla processer och är lätta att ta med till kundmöten och affärsmöten. T-serien är en fantastisk arbetsdator som klarar många, många timmars användning.

Thinkpad P-serien är en serie för proffs. Här får du en mycket kraftfull laptop, som är en arbetsstation i portabelt format. Du uppnår därför flexibiliteten hos en bärbar dator, men du får samtidigt de kraftfulla funktioner som du behöver för ditt arbete. Lenovo Thinkpad p-serien används av utvecklare, mediabranschen och grafiska formgivare. Thinkpad p-serien har fantastisk grafik och är en av de mest kraftfulla hårdvarorna på marknaden. Den är därför perfekt för affärsbruk.

Lenovo Thinkpad L-serien är perfekt för vardags- och studieanvändning. Det är en dator av högsta kvalitet som har alla funktioner du behöver. Den är stilrent designad och lätt att transportera. Lenovo L-serien är en praktisk dator med ett tangentbord i världsklass som även tål utspilld vätska. Det är smart om du sitter på uni eller på kontoret och spiller en kopp kaffe i din dator.

Thinkpad E-serien är perfekt för det mindre företaget som letar efter kvalitetsdatorer till rimliga priser. E-serien innehåller alla funktioner du behöver som vanlig kontorsarbetare och den finns i en stilren och personlig design. E-serien är en av de billigaste Lenovos på marknaden, men du får också en riktigt funktionell PC.

Thinkpad Yoga-serien är en fantastiskt flexibel dator som har 2-i-1-funktionalitet. Det innebär att du kan vika den och använda den till flera olika funktioner. Perfekt för presentationer på jobbet. Thinkpad Yoga-serien är en perfekt arbetsdator för dig som behöver lite fler funktioner än bara en bärbar dator.

Lenovo IdeaPad

Lenovos ideaPad är en mycket populär bärbar dator som möter många olika behov. Du kan få Lenovo IdeaPad för spelaren, för den kreativa personen som behöver en hopfällbar dator och en standarddator för dagligt bruk. Lenovos IdeaPad är perfekt för privat bruk, och har priser där alla kan vara med. Oavsett om du vill spendera en stor eller liten summa på en ny bärbar dator, ger Lenovo IdeaPad dig en högkvalitativ dator.

IdeaPad 3-serien är perfekt för dig som tillbringar mycket tid utanför huset. Om du pendlar och spenderar många timmar på ett tåg är IdeaPad 3-serien ett självklart val om du behöver en ny bärbar dator. Dessa är lätta datorer som är extremt pålitliga. IdeaPad 3-serien är tillgänglig för billigt, så du får en kvalitetsdator utan att spränga din budget.

IdeaPad 5-serien är för dig som vill ha en kraftfull men snygg dator. IdeaPad series 5 har lång batteritid. IdeaPad PC kombinerar smartheten hos en bärbar dator med kraften hos en stationär dator. Du får därför en mycket funktionell dator som du kan ta med dig på språng. 5-serien från Lenovo är perfekt för dig som behöver en dator som kan användas för spel eller multimediauppgifter.

IdeaPad Flex-serien ; en dator för dig som behöver både dator och surfplatta. Det är en av Lenovos mest sålda datorer, så du kommer definitivt att få en populär och vältestad laptop. IdeaPad flex från Lenovo är perfekt för både arbete och skola. Det är en 2-i-1, så du får många funktioner i en. IdeaPad finns i en billig prisklass och är därför perfekt för studenter.

IdeaPad gaming 3-serien är en riktigt bra speldator som du kan ta med dig överallt. Den är kraftfull och har ett riktigt bra grafikkort. Du kan därför spela alla dina spel på speldatorn IdeaPad, och behöver inte oroa dig för att den inte kan ladda ner spelet. Denna serie datorer är perfekt för dig som vill börja spela och inte behöver, eller plats för, ett stationärt spelutrymme. Med denna datorserie får du en riktigt bra dator för en billig peng. Sedan är det bara att komma igång med sitt spel.

Yoga från Lenovo

En av de mest populära serierna från Lenovo är Yoga slim-serien . Och det är inte utan anledning. Det är en helt fantastisk laptop, som har både en väldigt snygg design och extremt bra funktionalitet. Slim-serien från Lenovo är en tunn och elegant PC. De finns med pekskärm och är superpraktiska då du därför även kan använda dem som surfplatta. Om du är student eller har ett jobb där det är praktiskt att ha en touchfunktion är Yoga slim en perfekt PC för dig.

Lenovo Legion perfekt för spel

Om du letar efter en professionell bärbar dator är Lenovo Legion ett perfekt val. Det är en blixtsnabb dator som är extremt kraftfull och kan dra även de tyngsta spelen. Många spelare har ofta en stationär PC, men om du vill kunna ta med dig din gamerdator överallt är Lenovo Legion det självklara valet. Funktionerna skruvas upp till max, du får ett perfekt ljud och grafik.

Lenovo PC-tillbehör

Hos Fcomputer har vi ett enormt urval av PC-tillbehör från Lenovo. Här hittar du allt från professionella grafikkort, hårddiskar, servrar, Lenovo-högtalare, bildskärmar och mycket, mycket mer. Du hittar allt inom datorutrustning hos oss. Har du precis köpt en ny laptop kan du ta väl hand om den med ett laptopfodral, eller så kan du transportera runt den i en smart datorväska.

Lenovo surfplattor för alla behov

Lenovo producerar kvalitetssurfplattor som är användarvänliga och lätta att använda för alla. De är smarta i designen och följer de senaste trenderna. Så du får en riktigt cool surfplatta från Lenovo, för inte särskilt mycket pengar. Genom att köpa en smart surfplatta från Lenovo kan du även köpa surfplattatillbehör som skal eller en penna.

Dockningsstation från Lenovo

Byter man ofta arbetsplats är det skönt att slippa koppla olika kablar hela tiden. Med en dockningsstation från Lenovo kan du enkelt och enkelt ansluta din bärbara dator, så att du inte behöver oroa dig för att koppla ihop olika utrustningar hela tiden. Genom att använda en dockningsstation gör det din vardag enklare, eftersom du kan flytta runt din bärbara dator. Men du får också upplevelsen av att sitta vid en stationär PC. Då kan du få dina bildskärmar i rätt höjd, och det ger dig möjlighet att välja tangentbord och mus som passar dig.

Tangentbord och mus från Lenovo

Behöver du ett nytt tangentbord eller en ny mus? Kanske har du tidigare haft trådbundna tangentbord och möss, men nu behöver du ett trådlöst set? Det finns många fördelar med ett trådlöst tangentbord och mus. Det ger dig ytterligare en flexibilitet, de är lättare att navigera och de är ofta av hög kvalitet.

Det är därför du bör välja Lenovo-produkter

Det råder ingen tvekan om att Lenovo utvecklar produkter av högsta kvalitet. Det finns PC-tillbehör, surfplattor, bärbara datorer för allas behov och tillbehör. Du har både möjlighet att få bra utrustning till företaget, men som privatperson har Lenovo verkligen många bra produkter. Lenovo utvecklar produkter i många olika prisklasser, så det finns alltid en prisklass även för dig.

På Fcomputer är vi mycket stolta över att sälja Lenovos datorutrustning och vi kan till 100% säga att det är produkter vi kan stå i god för och gärna rekommendera.

Lenovo renoverad PC

På Fcomputer är vi mycket stolta över att även om en bärbar dator eller surfplatta har fått mindre kosmetiska skador så kan du enkelt använda produkten ändå. Det är därför vi är mycket noga med att återanvända produkter, och vi är mycket noga med att renovera. Du kan därför lämna in din kosmetiskt skadade Lenovo-produkt, så säljer vi den sedan vidare.

Letar du efter Lenovo refurb?

Det är bra för miljön och plånboken att köpa refurb, så självklart har vi en hel kategori bara för det. Ta en titt under vårrefurbished kategori, så hittar du definitivt en cool Lenovo-produkt som kan hålla länge.