Den amerikanska tillverkaren Linksys förser dig med några av marknadens bästa och mest pålitliga nätverkslösningar. Om du till exempel behöver använda en trådlös router eller en nätverksadapter kan du hitta en hel del spännande produkter här på Fcomputer. Linksys erbjuder nätverkslösningar både för hemmet och för verksamheten, men står också bakom ett stort antal andra populära hårdvaruprodukter. Har du frågor om vår kommitté är du varmt välkommen att kontakta oss. Hitta Linksys-produkterna du behöver hos Fcomputer dator och gör ett bra köp.

Resultat:
Resultat: 45


loader

Linksys - Förstklassig IT-utrustning för datornätverk

Linksys är ett amerikanskt företag som är specialiserat på att tillverka högkvalitativ IT-utrustning för datornätverk. Företaget grundades 1988 och har sedan dess varit ett välrenommerat företag inom teknikbranschen.

Linksys har en bred produktportfölj som inkluderar trådlösa routrar, switchar, moduler och andra typer av nätverksutrustning. Företaget har en stark teknisk expertis och är kända för att producera produkter av högsta kvalitet.

Enkel installation med Smart WiFi

Linksys produkter inkluderar Smart WiFi-teknik som gör det enkelt att installera och konfigurera en trådlös router. Smart WiFi gör det också möjligt att styra och övervaka nätverksinställningar via en app, vilket ger användarna fullständig kontroll över deras hemnätverk.

Multi-streaming för flera enheter

Linksys produktlinje inkluderar trådlösa routrar med multi-streaming-teknik som gör det möjligt för flera enheter att ansluta och använda nätverket samtidigt utan att det går ut över hastigheten eller stabiliteten.

Högkvalitativa switchar för företag

För företag som behöver en högkvalitativ switch erbjuder Linksys ett urval av modeller för att hantera data- och rösttrafik, inklusive Gigabit Ethernet som hanterar höga datahastigheter.

Nätverkslösningar för molnet

Linksys erbjuder nätverkslösningar för molninfrastruktur. Detta inkluderar en rad molnbaserade tjänster som gör det möjligt för företag och organisationer att hantera och övervaka sina nätverk och enheter från ett centralt ställe.

Trådlös utrustning för videosekvensering

Linksys erbjuder trådlös utrustning med hög hastighet för att hantera videosekvensering. Denna teknik möjliggör strömning av högupplöst video med upp till 4K-upplösning för både personligt bruk och för företagsapplikationer som övervakning och övervakning.