På denna sida hittar du vårt sortiment från MagTek. Om du är i behov av ett speciellt styrkort eller kanske ett stativ för ljud- och bildutrustning är denna tillverkare ett självklart val. Med MagTek får du kvalitet i en speciell klass och till skarpa priser. Därför är vi såklart också glada över att kunna erbjuda våra kunder ett brett utbud från den erkända tillverkaren här på Fcomputer. Vi lägger regelbundet till nya produkter, och du hjälper alltid gärna till att hitta rätt hårdvara och utrustning. Tveka därför inte att kontakta oss om du har några frågor angående vårt urval.

Resultat:
Resultat: 3


MagTek är en världsledande tillverkare av elektroniska betalningslösningar

Sedan starten 1972 har MagTek varit dedikerade till att utveckla och tillverka innovativa produkter och tjänster för att förenkla och höja säkerheten i betalningsprocessen.

Egenskaper hos MagTeks kortläsare

MagTek har ett brett utbud av kortläsare som är säkra, effektiva och pålitliga. Dessa kortläsare har en mängd olika egenskaper som gör att de passar perfekt för olika typer av betalningsbehov. MagTek-kortläsare är enkla att använda, snabba och exakta vilket gör dem idealiska för kassaapparater, självbetjäningsstationer och andra applikationer där snabb och säker betalning måste garanteras. Dessutom är de flesta av MagTeks kortläsare kompatibla med flera olika betalningstyper, inklusive chip- och PIN-betalningar, kontaktlösa betalningar och Magnetstripebetalningar.

Kortläsare för mobila enheter

För att möta behoven hos kunder som vill göra betalningar på språng, har MagTek också produkter som är speciellt utformade för mobila enheter. Dessa kortläsare kan anslutas till en smartphone eller surfplatta och möjliggör enkel och säker betalning. De ger företag och e-handlare en problemfri lösning för att acceptera betalningar när som helst och var som helst. Vidare erbjuder MagTek-kortläsare av denna typ också stöd för kontaktlösa betalningar och chip- och PIN-transaktioner.

EMV-kortläsare

För företag som vill öka säkerheten för sina kunder är MagTeks EMV-kompatibla kortläsare en av de bästa lösningarna. Dessa kortläsare möjliggör snabb och säker behandling av chip- och PIN-betalningar, vilket är det mest säkra sättet att behandla betalningar. Dessutom ger MagTeks EMV-kompatibla kortläsare också stöd för kontaktlösa betalningar och Magnetstripebetalningar.

USB-kortläsare

MagTek-kortläsare som ansluts via USB är enkla att installera och använda. Dessa kortläsare möjliggör snabb och säker behandling av betalningar, och ger företag en idealisk lösning för butiks- och kioskterminaler. De är också idealiska för e-handlare som vill öka säkerheten i sina onlinebetalningar.

Kortläsare med hög kapacitet

MagTek har också en serie kortläsare som är speciellt utformade för hög kapacitet. Dessa kortläsare har en hög genomströmning och är idealiska för platser där det finns högt tryck på betalningstransaktioner, särskilt under rusningstider. De ger företag en problemfri lösning för att behandla kundtransaktioner snabbt och effektivt, och garantlet för att inga köer bildas.