Media Tech

På denna sida hittar du våra produkter från märket Media Tech. Om du redan är bekant med varumärket Media Tech, då vet du förmodligen att detta märke står bakom ett stort antal högkvalitativa elektroniska produkter. Om du inte redan känner till märket bör du titta närmare på de produkter som denna tillverkare erbjuder. På Fcomputer anstränger vi oss för att hålla oss uppdaterade med den senaste utvecklingen från den populära tillverkaren, så att du har tillgång till deras bästa produkter. Har du frågor om produkter från denna tillverkare är du självklart välkommen att kontakta vår kundtjänst. Ta en närmare titt på hela sortimentet nedan och hitta det du behöver.

Resultat:
Resultat: 45


Media Tech - Produkter för den digitala tidsåldern

Media Tech är en av de ledande tillverkarna av datorrelaterade tillbehör i Sverige. Företaget grundades 1998 och har sedan dess fokuserat på att producera högkvalitativa tillbehör för den digitala tidsåldern. De är kända för att tillverka produkter som är enkla att använda och som erbjuder de senaste teknologierna till ett pris som är överkomligt för de flesta.

Snabbt och smidigt

Med Mediatechs USB-hubbar kan du snabbt ansluta flera USB-enheter till din dator samtidigt. De är enkla att använda och ger dig möjligheten att ladda dina enheter samtidigt som du överför data.

Trådlösa möjligheter

Mediatechs trådlösa tangentbord och möss ger dig total frihet när du behöver röra dig runt på kontoret eller hemma. Du kan ansluta enheterna till datorn via Bluetooth så du slipper sladdtrassel samtidigt som du får en stilren och modern arbetsmiljö.

Säkerhet i fokus

Med Mediatechs webbkameror kan du känna dig säker i den digitala världen. Kamerorna är utrustade med den senaste teknologin för att skydda mot hackare och andra hot online. Du kan enkelt sätta fast dem på din datorskärm och filma eller ta bilder med hög kvalitet.

Mångsidiga hörlurar

Med Mediatechs hörlurar får du hög ljudkvalitet och en bekväm passform. De är utrustade med en mikrofon som ger dig möjlighet att ta samtal samtidigt som du lyssnar på musik. Du kan också använda dem till gaming för optimal ljudupplevelse.

Premium gaming-utrustning

För den seriösa gamern erbjuder Mediatech en rad olika produkter som gör spelupplevelsen ännu bättre. Med deras mekaniska tangentbord och optiska mus får du hög precision och snabb respons. De är också utrustade med RGB-belysning för en estetisk touch."