MicroMemory

Hos Fcomputer får du allt du behöver till din dator, därför erbjuder vi naturligtvis även ett brett sortiment från MicroMemory. Som namnet antyder erbjuder MicroMemory ett omfattande utbud av RAM i alla prisklasser, samt andra lösningar för lagring och backup. Oavsett om du behöver DDR2, DDR3 eller något annat kan du förmodligen hitta det du saknar här hos oss. Vi lägger ofta till nya produkter så att du får det bästa RAM-minnet på marknaden från det populära märket. Titta närmare på utbudet på sidorna här och hitta det du behöver.

Resultat:
Resultat: 1


loader

MicroMemory är en ledande leverantör av högkvalitativa minnes- och lagringslösningar för små och medelstora företag, privatpersoner och professionella användare

Sedan starten 1996 har företaget byggt upp en omfattande produktportfölj som omfattar allt från RAM-minnen och hårddiskar till SSD-enheter och flashkort. Med en oöverträffad kvalitet och prestanda är MicroMemory stolta över att erbjuda enastående tekniska lösningar och utmärkt service.

Högre prestanda och tillförlitlighet

MicroMemorys minnen och lagringsenheter har enastående prestanda och tillförlitlighet, vilket gör dem idealiska för överklockning, intensiv multitasking och tunga applikationer.

Kompatibilitet med en mängd olika enheter

MicroMemorys produkter är kompatibla med en mängd olika enheter, från bärbara datorer och stationära datorer till servrar, kameror och konsolspel.

Kraftfulla solderade lösningar

MicroMemorys solderade lösningar erbjuder hög kapacitet och effektivitet samtidigt som de minimerar energiförbrukningen.

Pålitlig stödservice

MicroMemory erbjuder en pålitlig stödservice till sina kunder, som kan hjälpa dem med allt från installationsfrågor till tekniska problem.

Hållbarhet och miljömedvetenhet

MicroMemorys produktionsprocesser och produkter är certifierade enligt strikta miljöstandarder och är utformade för att ha minimal negativ påverkan på miljön.