På den här sidan kan du ta en närmare titt på vårt omfattande produktsortiment från Microsoft. Den världsberömda hård- och mjukvarujätten har varit en av marknadens mest innovativa utvecklare i flera decennier. Därför har vi naturligtvis också samlat ett stort och varierat utbud av deras populäraste produkter här på Fcomputer. Vill du till exempel få tag i en ny bärbar dator bör Microsoft definitivt stå högst upp på din önskelista. Du hittar bland annat deras fantastiska Surface-serie, som kombinerar laptop och surfplatta i ett elegant och innovativt helhetspaket på denna sida. På vår PC-avdelning bär vi även deras erkända produktserier, så behöver du en ny stationär dator går det inte att göra mycket bättre här än hos Microsoft. Vi har stationära datorer, bärbara datorer och surfplattor i både den dyra och billiga änden av prisskalan. Oavsett om du är intresserad av en budgetvänlig bärbar dator eller en avancerad PC kan du därför förmodligen hitta rätt produkt. Om det är mjukvara du saknar, till exempel ett speciellt operativsystem eller ett skrivprogram, så kan Microsoft även möta dina behov här. Vi bär till exempel deras välkända Office-paket i många olika skepnader, inklusive deras senaste versioner. Dessutom kan du självklart även få flera versioner av Microsoft Windows här hos oss. Om du ska använda ett operativsystem är det därför självklart att ta en titt på vårt utbud av Windows-program. Microsoft står också bakom utrustning som ergonomiska tangentbord och datormöss i komplett design. Vi erbjuder bland annat innovativa trådlösa tangentbord för Surface-serien, samt många andra tangentbord för till exempel spel. Med en ergonomisk mus eller tangentbord från Microsoft kan du undvika ömhet i muskler och leder, även efter långa perioder av intensiv användning. Det här är bara några exempel på vårt sortiment från Microsoft så ta en titt på hela vårt sortiment nedan och hitta det du behöver.

Resultat:
Resultat: 556


loader

Den världsberömda mjukvaru- och hårdvarutillverkaren Microsoft

Med många år i den tekniska världen har Microsoft verkligen lyckats etablera sig som en av de stora som ständigt är innovativa och utvecklas på det senaste av det senaste. De flesta har därför säkert också en produkt eller två från Microsoft, eller använder ett program eller tre av dem – de går helt enkelt inte att undvika. Och det kan vi på Fcomputer förstå. De presterar med produkter som verkligen fungerar och som gör vardagen enklare för dig genom program något Office-ord som gör det lättare att skriva i studion, genom Xbox One och dess kontroller som öppnar upp spelvärlden eller genom deras ergonomiska tangentbord och möss som gör arbeta lättare för dig.

Fcomputer har därför ett större utbud av Microsoft-produkter som du kan välja mellan om du letar efter något nytt inom bärbara datorer, surfplattor, tangentbord och möss, webbkameror, program och mycket mer. Titta här på sidan i vårt sortiment eller läs mer om de olika övergripande kategorierna nedan.

Byt till Windows 11 med Microsoft*

Med Windows 11 ger Microsoft dig ett snyggt och enkelt gränssnitt som gör det ännu enklare att vara produktiv. Med den nya snapfunktionen har du nu möjligheten att utnyttja den fulla potentialen med delad skärm när du har flera program, appar och chattar igång samtidigt. Beroende på storlek och funktionalitet på din dator, surfplatta eller laptop kan du dela upp skärmen på flera sätt så att du kan ha flera pågående projekt som visas på skärmen samtidigt. Säg hej då till föregående dag då det bara gick att ha till exempel två webbläsare bredvid varandra och säga hej till en ny produktiv vardag.

Microsoft har gjort det möjligt för dig att göra ditt skrivbord ännu mer personligt genom att låta dig ha flera stationära datorer inställda efter dina behov, oavsett om det är studier, arbete eller spel, så att du snabbt kan växla mellan dem med ett klick. Med ett enda klick på aktivitetsfältet kan du enkelt byta skrivbord, så att du hoppar från jobb-dig till spelar-du. Det är så enkelt.

Du kan nu komma in i spelvärlden ännu enklare med Windows 11, där spel har aldrig sett bättre ut! DirectX Ray Tracing gör det simulerade ljuset i dina datorspel ännu mer realistiskt så att de får realistiska reflektioner och skuggor. Med Auto HDR låser Windows 11 upp ett bredare spektrum av färger och tillsammans med det realistiska ljuset blir ditt spel bara ännu mer levande än tidigare. Windows 11 använder DirectStorage för att ladda dina spel snabbare än tidigare, så att du kan utforska spelvärldar som är ännu större än tidigare, snabbare och enklare, för den ultimata upplevelsen.

*Windows 11 säljs tillsammans med Fcomputer PC på Fcomputer.

Den klassiska Microsoft Office-sviten levereras direkt till ditt hem

Fcomputer erbjuder ett stort urval av paket med Microsoft-licensavtal för privatpersoner och företag, där du bland annat kan köpa Microsoft Office Home and Student och Microsoft Office Home and Business . Dessa Microsoft Office-paket ger dig de viktigaste Microsoft-programmen för hemmet, studierna och arbetet, beroende på vilken utgåva du köper. Du är säkert bekant med de klassiska programmen från Microsoft Office som Word, Excel och PowerPoint. Detta smarta licenspaket ger dig möjlighet att köpa tillgång till de program du behöver för din vardag.

Fördelen med att köpa ett sådant paket är att det är ett engångsköp, det betyder att du bara behöver köpa det en gång och sedan kan du installera det på din PC eller Mac, så att du kan använda de program du behöver mest i studion, fritiden eller jobbet.

Med Microsoft Office 2021 får du programmen Word, Excel och PowerPoint direkt på din dator eller laptop. Du har dock bara möjlighet att installera den på en enhet och om du vill ha den uppdaterad i framtiden måste du köpa den senaste versionen igen. Men om du bara behöver använda Office-programmen på fritiden eller för studier, är detta paket viktigt eftersom du bara behöver de grundläggande Microsoft Office-programmen.

Surface Laptop och Surface Pro till bra priser

På Fcomputer älskar vi även Microsofts Surface-laptops och Surface Pro-surfplattor och därför har vi såklart även ett stort utbud av deras innovativa och vackert designade bärbara datorer och surfplattor. Med deras Surface Pro hybrid PC får du en 2-i-1 laptop och surfplatta som enkelt kan tas med på resande fot, på jobbet eller i studion, där den med sin smala och lätta storlek nästan inte tar upp någonting. Det har aldrig varit lättare att resa med allt till hands.

Microsoft har även lyckats skapa en elegant och flexibel bärbar dator med sin Surface-serie . Här kan du med multi-touch-skärmen arbeta enkelt och flexibelt, där ingen uppgift är för stor och där dess långa batteritid gör det ännu enklare att arbeta utan att behöva tänka på att vara nära en strömkälla.

Se vårt stora utbud av billiga Microsoft Surface Pro och Surface bärbara datorer på den här sidan.

Microsoft tillbehör för dator och bärbar dator

Microsoft erbjuder en rad tillbehör för bärbara datorer och datorer som ergonomiska tangentbord och möss som gör det bekvämare att arbeta under längre perioder vid ditt skrivbord. Med möjligheterna att välja både trådlösa och trådbundna tangentbord och möss får du även en skön flexibilitet i produkterna då du kan använda de trådlösa datortillbehören var du vill – även på språng. När du är på språng kanske du också behöver ett headset för konversationer eller musik, och vi har ett bra urval av dem också. Slutligen, utforska vårt urval av Microsoft-tillbehör på webbplatsen.

Med Microsoft-headset får du några hörlurar till bra priser som är designade för att användas till telefonen, datorn och din Xbox-konsol. Vi har flera olika billiga Microsoft-headset som är trådlösa eller trådbundna, och som kan köpas som både hörlurar och hörsnäckor. Titta igenom vårt urval för att hitta headsetet som passar dig, oavsett om det är för spel, jobbet eller studion.

Med tangentbord och möss från Microsoft får du några innovativa och ergonomiska produkter som verkligen tar hand om dig. Du upplever full komfort med flera av Microsofts ergonomiska tangentbord som med sin böjda form skonar dina handleder och fingrar. Du kan därför arbeta lugnt under längre perioder utan att känna obehag, eftersom tangentbordets och musens ergonomiska design avlastar dig. Detta gör också att du kan bli mer produktiv när du jobbar då du inte behöver lika många pauser från skrivandet, vilket alltid är ett stort plus. Vårt utbud erbjuder olika tangentbord som trådlösa och trådbundna tangentbord, så vi har en hel del att välja mellan. Letar du efter en ny mus från Microsoft så har vi givetvis även ett stort urval av dem – du kan välja mellan olika färger, former och design så att de även passar dina behov och önskemål. Se vårt utbud av trådlösa möss , trådbundna möss , bärbara möss och bluetooth-möss från Microsoft på denna sida.

Vill du ha ett tangentbord och musset så har vi dem även här på Fcomputer. Slutligen, titta igenom vårt urval för att hitta ditt nya tangentbord och mus från Microsoft.

Bra urval av spel för dina Xbox-konsoler

Vi erbjuder även ett bra urval av spel för Xbox 360 , Xbox One och Xbox Series X på vår webbplats. Om du gillar klassikerna har vi fortfarande några Xbox 360-spel som borde få fram nostalgin när du sätter dem i din Xbox 360. Men om du är mer inne på de nyare Xbox-konsolerna och föredrar att se framåt och inte tillbaka med nostalgiska glasögon har vi såklart även några Xbox One-spel som PlayerUnknown's Battegrounds och Minecraft och en hel massa andra. Vi har en mängd olika genrer som action, casual, RPG, sport, strategispel och mycket mer. Kolla in vårt utbud av Xbox One-spel på vår webbplats.

Har du en Xbox Series X-konsol hemma så har vi även spel för detta i flera olika genrer! Slutligen, titta igenom vårt urval, du kanske hittar ett coolt nytt spel som du inte hade funderat på att spela förut eller så kanske du hittar det spel du har letat efter länge.

Trådlösa kontroller för din Xbox eller PC

Vi har även ett större utbud av gamepads , även kända som trådlösa kontroller, som du kan använda till både din Xbox-konsol och din dator när du spelar. Spelar du dataspel via Steam har du säkert sett att du har möjlighet att välja mellan mus och tangentbord eller kontroller och här kan du använda en Xbox-kontroller från Microsoft. Oftast ger det en bättre spelupplevelse genom att använda en handkontroll då de datorspel som ger dig möjligheten ofta är gjorda efter det, så det är ett självklart alternativ att köpa en kontroller av oss för en bättre spelupplevelse.

Du hittar både trådlösa kontroller i vårt sortiment och trådlösa kontroller med USB-C-kabel så att du kan ansluta handkontrollen till din dator eller laptop för snabbare och enklare åtkomst. Kolla in vårt utbud av gamepads i olika färger på sidan för att hitta den som passar din smak.

Bli nästa stora Twitch-streamer med Microsofts inspelnings- och streamingutrustning

Det är fantastiskt att se streamers på Twitch eller YouTubers spela de nyaste och coolaste spelen, men du kanske har tänkt att du också skulle vilja testa streaming – tveka inte längre, på Fcomputer har vi ett stort utbud av streaming och inspelningsutrustning från Microsoft som du kan använda för att bli nästa stora hit! Med Microsofts utrustning för inspelning kan du göra coola videor av dig själv som spelar till en hög kvalitet men förvånansvärt lågt pris. Det har aldrig varit lättare att komma igång med streaming på en budget så att alla kan engagera sig. Med Microsofts webbkameror får du klarhet och detaljerad bildkvalitet, så att du också kan vara med på vågen.

Om du inte är intresserad av streamingsidan när det kommer till inspelnings- och streamingutrustning från Microsoft, så har du självklart även möjlighet att använda Microsofts webbkameror för allmänt bruk eller arbete. Du kan köpa Microsoft webbkameror till ett starkt pris hos Fcomputer, där du verkligen får kvalitet för pengarna. De kan enkelt användas för allmänt bruk hemma eller på jobbet, där du enkelt kan ha videosamtal med de webbkameror från Microsoft som vi erbjuder.

Se vårt stora utbud av webbkameror, streaming- och inspelningsutrustning på denna sida.

Köp din nästa Microsoft-produkt på Fcomputer

Vi har ett stort och mångsidigt utbud av Microsoft-produkter för hela pengarna, så om du letar efter Microsoft Office, Windows 11, en ny surfplatta eller bärbar dator eller ett ergonomiskt tangentbord till jobbet kan du hitta det hos oss. Om du är osäker på var du kan hitta en produkt eller vilken Microsoft-produkt som passar dig bäst är du mer än välkommen att kontakta vår kundsupport via e- post.