På denna sida hittar du vårt sortiment från MicroView. Om du är i behov av någon speciell utrustning för videoövervakning, då har du kommit till rätt ställe. Dessutom står MicroView också bakom ett omfattande urval av stativ för projektorer, även det till skarpa priser. Vi uppdaterar kontinuerligt vårt sortiment från den erkända tillverkaren, så att du kan hitta deras bästa produkter när du handlar hos oss. Dessutom är du mycket välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående produktval. Ta en titt på sidan här och hitta den som bäst passar dina önskemål och behov.

Resultat:
Resultat: 1


loader

MicroView - En ledande leverantör av högpresterande elektronikkomponenter

MicroView är en av de mest välkända leverantörerna av elektronikkomponenter på den svenska marknaden. Med mer än 20 års erfarenhet i branschen är MicroView en pålitlig aktör inom elektronikindustrin. Företaget specialiserar sig på att tillverka högkvalitativa lösningar inom olika segment såsom Medicinsk utrustning, kommunikationssystem, militära lösningar, rymdteknik och många fler.

Grafiska LCD-displayer

MicroView erbjuder ett brett sortiment av högpresterande LCD-displayer med hög upplösning som kan möta de strängaste kraven inom grafiska användningsområden. Med enastående kontrast, breda betraktningsvinklar och hög pålitlighet lämpar sig våra LCD-displayer perfekt för en mängd olika applikationer, inklusive medicinsk utrustning, trådlöst nätverk, industriell utrustning och mycket mer.

Mikrokontroller och System-on-Chip

Våra högpresterande mikrokontroller och SOC:er ger exakt kontroll över applikationer som kräver snabba och säkra prestanda. Vi erbjuder en bred portfölj av 8-, 16- och 32-bitars mikrokontroller och System-On-a-Chip för uppgiftskritiska applikationer som medicinsk utrustning, energieffektiva applikationer och industriell automatisering med höga krav på prestanda och låg strömförbrukning.

Emballage av högsta kvalitet

Med vår omfattande erfarenhet av att framställa elektronikkomponenter är vi väl medvetna om att kvalitet och tillförlitlighet är avgörande faktorer i elektronikproduktion. För att säkerställa att våra kunder får produkter av högsta kvalitet erbjuder vi en betrodd förpackningslösning för våra leveranser. MicroViews högkvalitativa och pålitliga förpackningar skyddar inte bara dina elektronikkomponenter under transport, utan gör också att de förblir säkra och helt skyddade från eventuella skador.

Multilager PCB

MicroView tillverkar högkvalitativa multilagerkretskort (PCB) som är tillverkade för att möta de höga kraven på kapacitet, robusthet och tillförlitlighet som krävs i moderna elektroniska applikationer. Våra PCB-lösningar är främst avsedda för applikationer som kräver hög densitet och prestanda, inklusive automatiserad utrustning och militärteknologi.

EMC-lösningar

MicroView har en djup förståelse för och erbjuder ett brett utbud av EMC-lösningar som passar perfekt för applikationer med höga krav på elektromagnetisk kompatibilitet. Våra EMC-lösningar är utformade för att säkerställa trygghet och god funktion vid användning av elektronikkomponenter i känsliga miljöer, t.ex. medicinsk utrustning och trådlösa nätverk.