Resultat:
Resultat: 11


Mio erbjuder en unik upplevelse av inredning och design med över 200 butiker runt om i Norden

Mio grundandes 1962 i Skåne och sedan dess har företaget varit en pionjär inom möbelbranschen i Sverige. Med fokus på hög kvalitet och låga pris erbjuder Mio inredning som är tillgänglig och prisvärd för alla, men utan att göra avkall på stil och kvalitet.

Uppdatera ditt vardagsrum

Mios soffor finns i en mängd olika tyger och storlekar för att passa alla hem. Satsa på en hörnsoffa för att skapa en mysig hörna i vardagsrummet. Komplementera med en matchande fåtölj eller pall för extra sittplatser.

Personliga sovrumslösningar

Mios breda sortiment av sängar och madrasser kommer i olika storlekar, färger och material för att skapa en personlig touch i sovrummet. Med smarta förvaringslösningar och matchande sängbord är det enkelt att skapa en helhetsbild i sovrummet.

Möbler för små utrymmen

Mio vet att det kan vara en utmaning att hitta möbler för små utrymmen. Därför har vi utvecklat ett brett sortiment av möbler i mindre storlekar som passar perfekt i studentlägenheter eller mindre hem.

Skapa en utomhusoas

Mios utomhusmöbler är utformade för att maximera komforten och skapa en avkopplande plats utomhus. Med bekväma dynor och kuddar kan du njuta av det fina vädret i din utvecklade uteplats. Kolla även in vårt sortiment av parasoller och solstolar.

Konferensrum och kontor

Mios kontorsmöbler är utformade för att skapa en professionell men ändå inbjudande atmosfär på kontoret eller i konferensrummet. Med brett sortiment av skrivbord och stolar, i både modern och klassisk design, kan Mio tillgodose alla dina behov på kontoret.