MiPow har lång erfarenhet av att leverera kvalitetsutrustning till den elektroniska marknaden. Därför kan du självklart även hitta ett varierat utbud just här hos Fcomputer. Om du till exempel är intresserad av ett set hemhögtalare med ljud i specialklass är MiPow ett mycket bra ställe att börja. Den populära tillverkaren erbjuder även tillbehör till mobiltelefoner och vi uppdaterar kontinuerligt vårt sortiment. Kontakta gärna vår kundtjänst om du har några frågor angående vårt sortiment. Ta en närmare titt på vårt urval nedan och hitta det som bäst passar dina önskemål och behov. Njut av.

Resultat:
Resultat: 1


MiPow - Förstklassig Teknik för Din Livsstil

MiPow är en teknikkoncern med huvudkontor i Hong Kong och med verksamhet i över 50 länder runtom i världen. Företaget grundades med syftet att tillhandahålla förstklassig teknik för människors dagliga livsstil. MiPow har sedan dess etablerat sig som en av de ledande tillverkarna av smarta lösningar för bärbara enheter.

Smart LED-projektorer

Kraftfulla och små p-gadget

MiPows smarta LED-projektorer kombinerar hög prestanda med en kompakt formfaktor. Dessa projektorer kan anslutas till en smarttelefon eller dator och kan leverera en bildkvalitet i upp till 1080p HD-upplösning. Dessa projektorn passar perfekt för användning i hemmet, på arbetsplatsen eller på resande fot.

Dra nytta av trådlös laddning med MiPows strömbackar p-gadget

MiPow erbjuder ett brett utbud av strömbackar med trådlös laddningsmöjlighet. Dessa strömbackar kan ladda upp till fyra enheter samtidigt och fungerar med alla enheter med Qi-trådlös laddningsteknik. Detta gör det möjligt för användare att ladda alla sina enheter effektivt och utan trassel.

MiPows spännande utbud av bärbara högtalare p-gadget

MiPow erbjuder också ett brett utbud av bärbara högtalare, i olika storlekar och modeller. Dessa högtalare levererar en hög ljudkvalitet från en kompakt formfaktor och kan anslutas trådlöst till en smarttelefon eller surfplatta via Bluetooth-teknik. Det här ger användaren möjlighet att ta sin musik med sig och njuta av hög ljudkvalitet när som helst och var som helst.

Slimmat och kompakta laddningskablar tillverkade av MiPow p-gadget

MiPow har ett stort utbud av laddningskablar för mobila enheter i olika längder och format. Dessa kablar är utformade för att hålla länge och skydda mot skador från vridning, slag och slitage. De finns i olika färger och längder, så att användaren kan välja den som passar bäst för deras enheter och behov.

Trådlösa laddningsställ för smartphones av hög kvalitet från MiPow p-gadget

MiPow är känt för sina högkvalitativa trådlösa laddningsställ för smartphones. Dessa laddningsställ är utformade för att passa perfekt på ett skrivbord, en nattduksbord eller i en bil och kan ladda en smartphone trådlöst med Qi-teknik. Detta ger användaren enkel och bekväm åtkomst till sin enhet samtidigt som den laddar.