Från sitt huvudkontor i Kalifornien har NETGEAR sedan länge etablerat sig som en av världens ledande tillverkare av nätverksutrustning. Av den anledningen kan du även hitta deras många spännande produkter här på dessa sidor. Ska du t.ex. använd ett säkerhetssystem för ditt hem eller företag, eller om du är intresserad av en bra nätverkslösning, då är NETGEAR mycket värt att titta närmare på. Som vanligt är du varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående vårt urval. Hitta det du behöver här på dessa sidor.

Resultat:
Resultat: 268


loader

NETGEAR - Trådlösa nätverkslösningar för moderna hem och företag

NETGEAR är en amerikansk tillverkare av trådlösa nätverkslösningar för både hem och företag. Företaget grundades 1996 och har sedan dess gjort sig känd för att tillverka högkvalitativa och prisvärda produkter som gör det enklare för användarna att få tillgång till snabbt och stabilt internet.

Under sina mer än 20 år på marknaden har NETGEAR utvecklat ett brett sortiment av produkter, från routrar och switchar till trådlösa nätverkskameror och säkerhetslösningar för smarta hem. NETGEAR's produkter utmärker sig för sin användarvänlighet, pålitliga prestanda och förmågan att hantera stora mängder data utan att tappa hastighet eller stabilitet.

Fem funktioner NETGEAR produkter erbjuder

NETGEAR's routrar och switchar är utmärkta för att hantera stora mängder data och ger användarna tillförlitlig anslutning även under hög belastning. Dessutom erbjuder företaget avancerade säkerhetslösningar som ger trygghet och skydd mot cyberattacker. NETGEAR's produkter stöder även flera kompatibilitetsstandarder, inklusive 5G och 4G/LTE, vilket innebär att de kan integreras smidigt med andra enheter och produkter. NETGEAR har också en lösning för artificiell intelligens(Intelligent Edge), vilket gör nätverksuppsättning, övervakning och fjärrkontroll både enkelt och säkert. Slutligen, NETGEAR's trådlösa nätverkskameror erbjuder användare enkel montering och fjärrövervakning av sina hem eller företag.