Nexa har länge stått bakom några av marknadens bästa hemövervaknings- och säkerhetsutrustning för hemmet och här på Fcomputer kan du naturligtvis även hitta ett brett utbud av dessa. Nexa erbjuder bland annat dörrklockor, sensorer samt gateways och styrenheter i toppkvalitet och vi håller oss regelbundet uppdaterade i förhållande till deras senaste produktutveckling. På så sätt har du alltid tillgång till deras bästa utrustning när du handlar hos oss. Har du frågor angående val av produkter eller angående sortimentet är du varmt välkommen att kontakta oss. Ta en titt på hela utbudet nedan och hitta det du behöver från Nexa.

Resultat:
Resultat: 56


Nexa - Hemautomation för det moderna hemmet

Nexa är en ledande tillverkare av hemautomatiseringsprodukter i Sverige. Sedan starten har de arbetat med innovation och har alltid varit med i framkant när det gäller ny teknik och smarta lösningar för det moderna hemmet.

Med sitt breda utbud av produkter är Nexa en av de ledande aktörerna inom hemautomation i Europa. Deras produkter är utformade för att göra livet enklare och mer bekvämt för användarna, samtidigt som de bidrar till att minska energiförbrukningen och på så sätt också värna om miljön.

Nexa är en av de få tillverkarna som erbjuder en komplett lösning för hemautomation. Deras sortiment innehåller allt från belysning och ljudanläggningar till styrning av klimatsystem och säkerhetssystem.

Smart lösning för belysning

Nexas produkter för belysning är en smart lösning för hemmet. Med deras automatiska ljusstyrning kan användarna enkelt kontrollera och anpassa belysningen efter behov, vilket underlättar vardagen samtidigt som det bidrar till en minskad energiförbrukning.

Styr ditt hem med en app

Med Nexa Connected-appen kan användarna styra alla sina anslutna enheter från en och samma plats. Användarna kan exempelvis sätta på larmet eller justera temperaturen hemma med hjälp av appen när de är på resande fot.

En bekväm och trygg tillvaro

Nexas säkerhetssystem ger användarna en bekväm och trygg tillvaro. Med hjälp av rörelsedetektorer och kameror kan användarna övervaka sitt hem och också få notifieringar om något avvikande skulle inträffa.

Sänk din energiförbrukning

Med Nexa Energy Control kan användarna övervaka sin energiförbrukning och få tips om hur de kan sänka den. De kan också sätta upp regler för när till exempel belysning eller klimatsystem ska stängas av och på för att spara energi.

Enkel och smidig installation

Installationen av Nexa-produkter är enkel och smidig. Produkterna är konstruerade för att vara lätta att använda och installera utan att kräva några tekniska kunskaper. Användarna kan därmed själva installera produkterna och njuta av ett smartare hem på nolltid.