På denna sida hittar du vårt stora utbud från NVIDIA. Behöver du ett kraftfullt, högpresterande grafikkort? Kanske ett abonnemang eller teknisk support från NVIDIA? Då har du kommit rätt. På Fcomputer anstränger vi oss för att erbjuda våra kunder ett brett urval av de bästa grafikkorten på marknaden. Om du letar efter ett nytt grafikkort är chansen stor att du är en spelare. I så fall är det nästan ingen risk att du inte åtminstone har hört talas om företaget NVIDIA. NVIDIA är en av de största och mest populära tillverkarna av grafikkort. Därför försöker vi, så långt det är möjligt, köra ett vettigt utbud av NVIDIA-grafikkort och andra tjänster. Oavsett om du letar efter ett av de kraftfulla GeForce-grafikkorten eller ett av de mindre kända grafikkorten från NVIDIA kan du ta en titt på vårt utbud.

Resultat:
Resultat: 27


NVIDIA – ett företag i världsklass

NVIDIA grundades 1993, baserat på deras övertygelse om att datorn en dag skulle höra hemma hos konsumenten. Efter detta kan det bara sägas om NVIDIA att företaget förvandlades till en rasande orkan som slet igenom marknaden. Företaget samarbetade snabbt med Microsoft, SEGA, Sony och deras Playstation, Blizzard Entertainment och deras release av World of Warcraft, såväl som många, många andra företag som handlar med spel och konsoler.

Samtidigt används deras teknik inte bara för att ge dig en cool datorspelupplevelse, även om det är deras grafikkort som de flesta förmodligen känner till NVIDIA för. Företaget har även jobbat med NASA, där deras teknik har hjälpt mycket, samt hjälpt till med en massa olika saker inom medicin och film, och de har även jobbat mycket med AI (artificiell intelligens) för både datorer, bilar och mycket mer.

Det många, speciellt om du är en gamer, vill tacka NVIDIA för är dock deras uppfinning av GPU:n 1999. Men vad är egentligen en GPU? GPU står för Graphics Processing Unit. Det hjälper datorn att snabbt och effektivt visa bilder och bra grafik, så att allt går utmärkt och snabbt i hög kvalitet. GPU:n revolutionerade världen när NVIDIA uppfann och delade den med världen, och den används inte bara i datorer utan också i mobiltelefoner, spelkonsoler och många andra platser.

Vad är ett grafikkort?

Kärt barn har många namn, och få barn är så älskade i datorvärlden som grafikkortet. Du kan stöta på ett grafikkort som kallas grafikkort, bildskärmskort, GPU, videoadapter och en massa annat. Men så länge du håller dig till att kalla det ett grafikkort kommer du absolut inte att gå fel. Det som kan förvåna många är frågan: vad är egentligen ett grafikkort?

Idag är GPU och grafikkort oskiljaktiga, varför de ofta anses vara samma sak. Ett grafikkort hjälper till att skapa bilder snabbt och effektivt på din skärm. Ofta är detta inte ett stort problem för en dator. Sitter du och har roligt i Word eller på sociala medier händer det inte så mycket på skärmen och din dator kan lätt hänga med. Där du verkligen tänker på grafikkort, och speciellt från NVIDIA, är när det händer mycket tungt och avancerat arbete på din dator.

Det är speciellt för spelaren som ett kraftfullt grafikkort i datorn är en nödvändighet. Många nya spel har extremt bra bildkvalitet och spelar på sofistikerade och avancerade sätt med ljus, reflektioner och bilder för att ge bästa möjliga och mest realistiska spelupplevelse. Här krävs ett riktigt bra grafikkort om datorn ska hänga med. För annars kommer allt att fungera långsamt, det kommer inte att synas ordentligt på skärmen och det är bara generellt inte trevligt att ha att göra med.

Så vad är ett grafikkort? Det är vägen till snabba och optimerade kvalitetsbilder på din skärm, och det är det som gör din spelupplevelse bra när du sätter dig framför speldatorn och vill komma igång. Därför ser vi på Fcomputer till att alltid ha grafikkort i lager. För oss handlar det om att ge dig ett bra erbjudande.

NVIDIA grafikkort - GeForce och spel

Om du är en spelare har du definitivt hört talas om NVIDIA förut, även om du inte nödvändigtvis känner till varje detalj om företaget. Utöver allt som deras teknik används till och alla företag de samarbetar med har NVIDIA även producerat bärbara datorer, deras SHIELD för film och spel samt en hel massa annat. Kontexten där du förmodligen har hört talas om NVIDIA är på ett lite annat ställe. Det handlar nästan säkert om grafikkortet. Och när du nämner NVIDIA-grafikkort är det omöjligt att undvika deras GeForce-serie.

Behöver du börja bygga din egen speldator, eller kanske bara behöver byta ut ditt gamla grafikkort i gamerdatorn, då är GeForce vad du letar efter. GeForce grafikkort är helt optimerad för att ge dig den vildaste upplevelsen när du sitter och spelar. Med ett sådant kraftpaket av ett grafikkort finns det ingenting som din gamer-dator inte kan prestera. Oavsett om det är populära spel som Fortnite och League of legends, eller om det är en av de stora AAA-titlarna du vill dyka in i, är NVIDIA GeForce din portal till den virtuella världen.

Även om ett GeForce-grafikkort är det klart mest optimala valet, kanske du vill titta på andra NVIDIA-grafikkort, beroende på vad du spelar. För även om GeForce är coolt, och man aldrig går fel med GeForce, så finns det ett problem med de snygga grafikkorten som kan göra att man kanske hellre ser sig om efter något annat. NVIDIA GeForce-grafikkort kan vara relativt dyra. Naturligtvis är det vettigt. Det är en fantastisk produkt att göra och den är populär som aldrig förr. Det driver upp priset när kvalitet och efterfrågan är så hög.

Om du inte spelar spel som drar mycket, så går det nog alldeles utmärkt att titta på andra NVIDIA-grafikkort än bara GeForce. De andra valen är inte dåliga, de är bara inte de mest välkända och populära grafikkorten. Detta betyder dock inte att de inte är ett bra val för dig. Om du är tveksam kan du alltid fråga Fcomputer Computers hjälpsamma medarbetare. Vår support är redo att guida dig och svara på alla frågor du kan ha.

På Fcomputer säljer vi även olika mjukvaror och olika tjänster från NVIDIA, om det är det du är ute efter. Så titta runt på den här sidan och hitta allt från NVIDIA du drömmer om. Vi gör allt i vår makt för att ha de produkter du behöver. Så fort vi har dem är det bara att beställa dem så skickar vi beställningen till dig utan kostnad.