På den här sidan kan du ta en närmare titt på vårt urval av hårdvara från NZXT. NZXT har länge varit kända för sina höga kvalitetsstandarder och sitt breda utbud av hårdvara och datortillbehör. Därför har det varit viktigt för oss på Fcomputer att samla ett stort sortiment av deras senaste och bästa produkter. Letar du efter ett prisvärt väska i snygg design, då har du kommit rätt. NZXT erbjuder många olika fodral, inklusive både ATX-fodral, Mini ITX-fodral och utökade ATX-fodral. Vi har även lösningar för kylning. Om du vill säkerställa att din PC inte överhettas är denna tillverkare ett självklart val. Vi kan till exempel erbjuda dig effektiva fläktar från NZXT, samt pålitliga högkvalitativa CPU-kylare. Oavsett om du är intresserad av en budgetvänlig fläkt eller en avancerad CPU-kylare kan du förmodligen hitta rätt produkt här hos oss. I detta sammanhang säljer vi även avancerade vätskekylsystem i både den dyra och billiga änden av prisskalan. Dessutom har vi även många spännande produkter för fodralmodding. Om du till exempel var intresserad av snygga LED-lampor för att lysa upp ditt väska , kan du hitta flera produkter av detta slag från NZXT. Med LED-lampor kan du skapa en trevlig atmosfär runt din speluppställning och locka till dig avundsjuka blickar från dina kompisar. Om du vill göra din dator lite coolare att titta på gör NZXT ingen besviken. Vi gör vårt bästa för att regelbundet hålla oss uppdaterade med de senaste produkterna från NZXT och vi lägger ofta till nya varor i vårt sortiment. Därför kommer du förmodligen också att kunna hitta precis det du söker när du handlar hos oss.

Resultat:
Resultat: 115


loader

Stort utbud av gamerutrustning från NZXT

Om du gillar högkvalitativ gamerutrustning bör du leta efter produkter från NZXT. NZXT är ett amerikanskt företag med huvudkontor i Kalifornien. NZXT grundades 2004 av Johnny Hou. Syftet med att skapa företaget var att skapa hårdvara så att spelare kunde bygga sina egna datorer själva. Det var därför viktigt för NZXT att utveckla produkter av högsta kvalitet, med de coolaste funktionerna som gjorde spelandet roligt och extraordinärt. Det måste vara produkter som spelare ville använda och som ville engagera sig i bygg-det-själv-konceptet. Sedan 2004 har NZXT utökat sitt sortiment enormt, och har nu både färdiga datorer och komponenter för bygg-det-själv-datorer.

På Fcomputer är vi väldigt stolta över att sälja hårdvara från NZXT, då vi vet att det är riktigt coola produkter av bra kvalitet. Vi har ett brett utbud av fodral, ATX-fodral, utökade ATX-fodral, trådbundna gamermöss, fläktar, nätaggregat och mycket, mycket mer.

Kapslingar - ska jag välja ATX eller ATX-förlängt väska?

När du bygger din egen dator måste du ta reda på hur du vill att den ska se ut, hur snabb den behöver vara och vad den ska användas till specifikt. Många spelare väljer att bygga sina egna datorer eftersom de alltid har speciella preferenser som måste matcha deras behov. Men du behöver inte nödvändigtvis använda din dator för att spela för att få bygga den själv.

Många tycker också om att ha en bra dator för grafiskt arbete eller om de ser mycket film på sin dator.

Valet av väska är därför viktigt för vad du ska använda datorn till. Låt oss börja med att prata om vad ett väska ens är.

Vad är ett PC- väska?

Ett väska är den stora lådan man ofta förknippar med en stationär dator. Det är alltså den del av datorn som är mest synlig, och det är också skåpet som ska se till att ingenting händer med datorns interna komponenter. Det är därför ganska viktigt att du har ett stabilt och robust väska. NZTX har utvecklat olika typer av skåp , så att du fritt kan välja storlek och utseende.

ATX-skåp

Ett ATX- väska från NZXT kan innehålla de vanligaste moderkorten och komponenterna för att bygga en PC. Om du vill ha ett bra ATX- väska måste du satsa på en effektstorlek på 34-55 cm. Den här typen av väska passar bra med ett vanligt ATX-moderkort, och är perfekt för spelare.

ATX utökade kapslingar

De mycket stora heltornsskåpen är i den vilda kategorin. Här får du ett väska som kan dra de vildaste moderkorten och stora komponenter. Så här får du möjligheten att göra den ultimata high-end PC:n.

Mini ITX väska med vattenkylare

Behöver du kunna transportera din PC, eller kanske du har ett litet hem där det inte finns mycket plats? Då är ett mini ITX väska med vattenkylare en bra produkt för dig. När du använder din dator till tunga program och använder den under lång tid riskerar den att bli väldigt varm och överhettas. En vattenkylare hjälper till att kyla ner din dator så att den inte går sönder. Och det är ganska smart. 

Vill du läsa mer om skåp från NZTX? Klicka in på vår blogg och läs mer om skåp.

ATX strömförsörjning från NZXT

Hos Fcomputer har vi ett stort urval av ATX-nätaggregat som du kan köpa till din bygg-det-själv-dator.

Behöver du en blixtsnabb PC-mus?

Oavsett om du behöver en gamermus eller bara en snabb och bra datormus har NZXT en perfekt matchning för dig. På Fcomputer tar vi kvalitet på största allvar, och vi kan till 100 % garantera de trådbundna PC-mössen från NZXT . De plockar upp blixtsnabba rörelser och har en DPI på 16 000, dessutom kan den ta upp till 20 miljoner klick och kan användas av både vänster- och högerhänta.

Fläkt för PC med LED-ljus

När du använder din dator mycket har du garanterat märkt att din kan bli ganska varm om du inte har en inbyggd fläkt. För att kyla ner en dator finns det både vattenkylare och PC-fläktar. På Fcomputer har vi ett brett utbud av fläktar både med och utan LED-ljus. När du ska välja rätt fläkt till din dator måste du först och främst titta på storleken på ditt väska. Du måste leta efter diametern på fläkten för att se vilken storlek som passar ditt väska. På Fcomputer har vi fläktar mellan 120-140 mm, så vi har säkert även en fläkt för dig.

För att vara på den säkra sidan är det alltid en bra idé att köpa komponenterna från samma tillverkare. Så om du köper ett väska från NZXT är det en bra idé att även köpa en fläkt. Då kan du även få en färg som matchar, eller så kan du välja att köpa en fläkt med LED-ljus i. Då får du de coolaste funktionerna och har du ett gamertangentbord och en mus med inbyggt RGB-ljus får du ett komplett spelstation.

LED-lampa för dator - Fodral modding

Tycker du också att det coolaste med hela bygg-det-själv-PC-universumet är att du kan bestämma alla funktioner och hela utseendet på din PC själv? Det förstår vi mycket väl. Det är ganska häftigt att kunna säga att du har valt alla olika komponenter själv, och sedan är det häftigt att designa utseendet på din PC själv. Kanske är du typen som tycker att det är ganska häftigt med ljuseffekter på dina gamertillbehör. Hur som helst är många spelare fast beslutna att ha det vildaste tangentbordet och musen med RGB-ljus, som de själva kan modifiera i olika färger. Om du också gillar LED-lampor på din dator bör du ta en titt på NZXT-fodralprodukter.

Har du några frågor om produkter från NZXT?

På Fcomputer är vi experter på datorer och hårdvarukomponenter. Vi bygger gärna din dator åt dig, men vi står också redo med råd och vägledning om du skulle vilja göra det själv.

Skriv ett mejl så guidar vi dig så gott det går.