På denna sida hittar du vårt produktsortiment från Oce. Det erkända varumärket står bakom ett stort antal kvalitetsprodukter till skarpa priser och vi är därför glada över att kunna erbjuda våra kunder ett brett utbud. Vi håller oss kontinuerligt uppdaterade om de senaste produkterna från Oce. Skulle du ha några frågor angående vårt sortiment eller angående specialprodukter är du också alltid varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälper alltid gärna våra kunder att hitta precis det de behöver. Se hela utbudet nedan och hitta det som passar dina önskemål och behov här på Fcomputer.

Resultat:
Resultat: 10


Océ - En pionjär inom digital tryckning"

Océ är en ledande tillverkare av digital tryckteknologi och dokumenthantering. De grundades redan 1877 i Nederländerna och var en pionjär inom offsettryckning på 1880-talet. Sedan dess har Océ utvecklat spännande teknologi som har revolutionerat tryckindustrin genom att tillhandahålla högkvalitativa utskrifter med hög hastighet.

Five Product Features from Océ

Precision Printing - Kunder kan förvänta sig hög precision utskrifter med Océ:s digitala teknologi. A Tonerplagget fogger färg på papper utan att missa detaljer.

Skalbarhet - Océ:s teknologi kan skalas upp eller ner beroende på kundens behov, håller jämna steg även vid högre volymer vid lägre takt.

Automatiserad Färgstyrning - Med Océ:s teknologi, så är det möjligt att upprätthålla en konsekvent färgåtergivning från början till slut, utan behov av att ställa om under utskrift.

Ökad Produktivitet - Océ:s höghastighetsskrivare och duplexeringsfunktioner innebär att kunden kan producera mer på kort tid.

Miljövänlig - Océ använder sig av biologiskt nedbrytbar plast och energieffektiva teknologier som minskar det negativa avtrycket på miljön.