Med grundandet 1881 startade det japanska märket OKI det världsomspännande elektronikföretag det är idag. OKI står bakom ett stort antal olika produkter och vårt utbud av dessa är därför också mycket omfattande. Om du står, t.ex. och behöver lite speciell skrivarutrustning eller kanske några hårdvara reservdelar, då är det här sidan för dig. Du hittar deras många spännande produkter på denna sida. Dessutom lägger vi naturligtvis ofta till nya produkter i vårt sortiment, så ta en titt på dessa sidor och hitta det du behöver här.

Resultat:
Resultat: 609


loader

OKI - Skrivare och Lösningar för Företag

OKI är en ledande tillverkare av skrivare, multifunktionsprodukter och lösningar för företag. Sedan starten 1881 har OKI varit kända för sin innovation, tillförlitlighet och höga kvalité.

Med ett brett utbud av skrivare, från små desktop-modeller till tunga arbetsgruppsskrivare, täcker OKI alla företags behov. OKIs skrivare är kända för sin höga utskriftskvalité, snabbhet och låga driftskostnader.

Här är fem egenskaper hos OKIs skrivare som är mest eftertraktade av företag:

Kostnadseffektivitet:

OKIs skrivare håller en låg kostnad per sida, vilket sparar företag pengar i det långa loppet. De är också kända för att ha låga driftskostnader, vilket ytterligare minskar kostnaderna.

Hög kapacitet:

OKIs högsta arbetsgruppsskrivare kan skriva ut nästan 100 sidor per minut och har tillräckligt med papperskapacitet för att utskrifterna ska räcka länge.

Diverse utskriftsmöjligheter:

OKIs skrivare klarar av att skriva ut på allt från vanligt papper till vattentätt papper med hög kvalité. De har också möjligheter att skriva ut på kuvert och etiketter.

Tillförlitlighet:

OKIs skrivare är kända för sin pålitlighet och minimala nedtid. Detta minskar risken för företag att missa deadlines eller produktivitet.

Miljövänliga alternativ:

OKI har ett antal skrivare som har märkningen "Energy Star", vilket betyder att de är miljövänliga och energieffektiva. Detta gör att företag kan minska sitt koldioxidavtryck och spara pengar på elräkningen.

Oavsett vad ditt företag letar efter i en skrivare, kan OKI erbjuda en produkt som passar. Med sin världsledande teknik och höga kvalité är OKI en tillförlitlig partner för alla företags utskriftsbehov.