Nedan hittar du vårt urval från Olivetti. Kanske känner du igen detta märke från deras arbete med världens första kommersiella programmerbara "skrivbordsdator", eller kanske känner du igen det från deras många andra innovativa produkter. Oavsett så hittar du deras urval på sidan här. Olivetti grundades för mer än 100 år sedan och har sedan dess producerat ett stort antal populära IT-produkter för den elektroniska marknaden. Behöver du till exempel specialtillbehör eller utrustning till din skanner eller skrivare så har vi ett brett urval från den italienska tillverkaren som säkert kommer att väcka ditt intresse. Vi kan bland annat förse dig med ett brett utbud av förbrukningsmaterial och slitdelar för scanning och utskrift, såsom bläckpatroner (bläckstråle), band (matris) och ett brett urval av fixeringsenheter. Om du till exempel behöver bilduppsättningar, fotokonduktoruppsättningar, häftklamrar, skrivarsäkringsset, överföringsbälten eller kanske framkallningsset är Olivetti verkligen ett bra ställe att börja. Du kan även hitta skrivartrummor (laser), samt toner- och toneruppsamlare bland vårt utbud från det populära märket. Olivetti erbjuder även pålitliga kassaapparater i olika prisklasser och självklart säljer vi även ett gediget urval av dessa. Olivetti förstår design och kvalitet utan dess like och du kan se deras många spännande produkter under kategorier som PC/laptop, hårdvara, kontor, och såklart scan/print. Vi lägger regelbundet till nya produkter till vårt utbud från Olivetti så att våra kunder har tillgång till sina bästa varor när de handlar hos oss. Dessutom hjälper vi som alltid gärna våra kunder med produktval. Om du har några frågor angående vårt urval, eller angående specifika produkter, är du därför varmt välkommen att kontakta oss. Undvik att kompromissa med din skrivarutrustning - ta en titt på vårt utbud från Olivetti nedan och hitta den som passar dina behov och önskemål.

Resultat:
Resultat: 2


loader

Olivetti - IT-lösningar för din verksamhet

Olivetti är en italiensk tillverkare som grundades 1908 av Camillo Olivetti. Företaget tillverkar och utvecklar högpresterande it-lösningar för företag och offentliga sektorn. Olivettis produkter inkluderar skrivare, datorer, kassasystem och it-tjänster. Här är fem fördelar med Olivettis produkter:

Hög prestanda och pålitlighet

Olivettis produkter presterar på högsta nivå och är mycket pålitliga. De har en stark teknisk kompetens som gör att du kan lita på att dina it-lösningar från Olivetti håller hög kvalitet.

Anpassningsbara IT-lösningar

Olivetti erbjuder it-lösningar som kan anpassas efter dina specifika behov, oavsett vilken bransch du befinner dig i. Du kan vara säker på att Olivettis produkter är utformade för att passa just din verksamhet.

Miljövänliga alternativ

Olivetti satsar på att bidra till en hållbar utveckling genom att ta fram miljövänliga alternativ. Deras produkter är konstruerade med hänsyn till miljön, vilket gör att du kan göra en insats för att minska din verksamhets påverkan på miljön.

Kundorienterad support

Olivetti är måna om att ge god kundsupport, vilket gör att du kan känna dig trygg när du köper deras produkter. Oavsett vilken fråga eller fundering du har kan du lita på att Olivetti finns där för dig.

Konkurrenskraftiga priser

Olivettis produkter håller hög kvalitet och prestanda, men till konkurrenskraftiga priser. Du får höga prestanda till ett oklanderligt pris, vilket gör Olivetti till ett attraktivt val för många företag.

Olivetti är ett företag som satsar på prestanda och kvalitet, men även på miljö och kundnöjdhet. Med deras anpassningsbara it-lösningar och kundorienterade support kan du vara säker på att du får en högkvalitativ it-lösning som passar just din verksamhet.