Om du skulle vilja ha bioupplevelsen direkt hemma i vardagsrummet så ska du ta en titt på våra många produkter från Optoma. Det prisbelönta företaget står bakom ett stort urval av marknadens bästa projektorer, samt givetvis tillbehör och extrautrustning. Här på Fcomputer har vi ett antal av deras olika typer av projektorer till skarpa priser. Hoppa över kön och gå direkt till filmen med t.ex. en digital projektor som ger en imponerande bildkvalitet. Ta en närmare titt på vårt sortiment här på dessa sidor och hitta det du behöver.

Resultat:
Resultat: 157


loader

Optoma – en av världens främsta produktutvecklare inom bild- och ljudlösningar.

Optoma är ett globalt företag som grundades 2002, med huvudkontor i Taiwan. Företaget är känt för sina banbrytande teknologier inom projektorer, ljudsystem och optiska lösningar. Optoma har fått flera utmärkelser och har ett stort utbud av produkter som används i både hem och professionella inställningar.

Högkvalitativa projektorer

Optomas projektorer har enastående bildkvalitet och en hög ljusstyrka. Med den senaste tekniken inom 4K-upplösning och HDR ger Optoma en bioupplevelse i hemmet eller konferensrummet.

D-teknologi

Optoma är en marknadsledande tillverkare av 3D-projektorer och tillbehör. Optoma's 3D-teknologi ger en djupare och mer imponerande bild än traditionell 2D.

Lätta och portabla projektorer

Optomas bärbara projektorer är idealiska för personer på resande fot. Med hög kvalitet och utmärkt prestanda kan du enkelt ta med dig dina projektioner till möten, hem eller där som helst.

Trådlösa presentationer

Med Optomas trådlösa presentationssystem kan du enkelt dela din skärm med andra användare. Detta är idealiskt för presentatörer och för stora företag och utbildningsanläggningar.

Interaktiva lösningar

Med Optomas interaktiva lösningar kan användarna skapa, samarbeta och presentera på ett enkelt och intuitivt sätt. Med en mängd olika modeller och tillbehör kan du hitta den optimala lösningen för dina behov.