Resultat:
Resultat: 43


Palit är en ledande tillverkare av grafikkort med en stor portfölj av produkter för såväl gamers som professionella användare. Företaget grundades 1988 i Taiwan och har sedan dess vuxit till att bli en global spelare inom datorindustrin.

Huvudkontoret ligger fortfarande i Taiwan, men de har expanderat sina produktionskapaciteter till flera länder runt om i världen. Palit är idag en av de största leverantörerna av grafikkort i Europa.

Prestanda i världsklass

Palits grafikkort har prestanda i världsklass och är utformade för att klara av de senaste och mest krävande spelen och applikationerna. De är utrustade med kraftfulla processorer, dedikerade kylsystem och den senaste tekniken för att maximera prestandan och minimera överhettning.

Anpassade lösningar för kundernas behov

Palit erbjuder anpassade lösningar för en mängd olika kundbehov. Deras produkter är inte bara tillgängliga i standardkonfigurationer, utan kunderna kan också välja att anpassa sina grafikkort efter sina specifika krav och behov.

Avancerade kylsystem

Palits grafikkort är utrustade med avancerade kylsystem för att säkerställa effektiv avledning av värme och minimera ljudnivån. Detta gör dem både tysta och pålitliga även under hög belastning.

Energieffektivitet och hållbarhet

Palit är engagerade i att minska miljöpåverkan och skapa hållbara produkter. Deras grafikkort är därför designade för att ha låg energiförbrukning och för att ha en lång livslängd.

Optimerade för spel och VR

Palits grafikkort är optimerade för både spel och för virtual reality. Med hög prestanda och avancerade funktioner som stöd för 4k-upplösning och VR-headset, är Palits grafikkort ett utmärkt val för gamers och professionella användare som kräver högpresterande grafik.