Här på sidan kan du ta en närmare titt på vårt sortiment från Parallels. Den välrenommerade tillverkaren står bakom pålitlig programvara till skarpa priser. Om du till exempel behöver ett verktygsprogram för Mac, då har du kommit rätt. Här på Fcomputer gör vi vårt yttersta för att hålla oss uppdaterade om den senaste utvecklingen från Parallels, så att du har tillgång till den bästa mjukvaran när du handlar hos oss. Om du har några frågor angående vårt urval, eller angående produktval, är du alltid välkommen att kontakta oss. Ta en titt på urvalet nedan och hitta det du behöver.

Resultat:
Resultat: 3


Parallels - En ledande leverantör av mjukvara för virtualisering och automatisering

Parallels är en ledande leverantör av mjukvara för virtualisering och automatisering. Företaget grundades 1999 och har sedan dess varit en pionjär inom virtualiseringstekniken. Parallels har utvecklat en rad olika mjukvaruprodukter för både enskilda användare och företag. Deras produkter gör det möjligt att köra flera operativsystem på en och samma dator, vilket gör det enklare att hantera och hantera applikationer.

Säkra mjukvaruinstallationer på distans

Parallels mjukvaruprodukter innehåller avancerade funktioner för att distribuera programvara på distans. Du kan hantera säkerhetskopior, uppgraderingar, installationer och avinstallationer av programvara från en centraliserad plats. Allt detta garanterar en säkrare installation och du kan enkelt sköta administrationen oavsett ditt geografiska läge.

Enkelt användargränssnitt

Parallels har ett enkelt användargränssnitt som gör det enklare att använda sina programvaror. Detta är mycket värdefullt eftersom det garanterar att du kan maximera användningen av produkterna och på så sätt spara tid och pengar. Användargränssnittet är lätt att använda oavsett om du är en privatperson eller en företagskund, vilket gör det enklare att hantera dina virtuella resurser.

Säkerhetskopiering vid katastrof

Parallels produkter är utvecklade med säkerhetskopiering i åtanke. Den inbyggda funktionen för att skapa säkerhetskopior gör det möjligt att skydda dina data och applikationer vid eventuella katastrofer. Du kan enkelt konfigurera dina säkerhetskopior efter dina egna behov och du får en lugnande känsla från vetskapen att dina data är säkra och skyddade.

Ökad effektivitet med automatiserad datamigrering

Parallels har utvecklat en produkt som gör det enklare att migrera data mellan virtuella miljöer. Detta innebär att du kan flytta din data till en dedikerad server eller i en molnmiljö där du kan maximera effektiviteten. Produkten gör det möjligt att automatisera datamigreringen vilket även minskar risken för människor att göra misstag.

Skapa en dedikerad miljö

Med Parallels produkter kan du skapa en dedikerad miljö för att köra dina applikationer och data. Detta minskar risken för konflikter mellan programvara och du kan också ta bättre kontroll över dina virtualiserade resurser. Du kan ladda ner en Open Source-miljö och konfigurera den efter dina egna behov. Detta är ett utmärkt verktyg om du vill öka effektiviteten och produktiviteten i din organisation.